El PP Borriana proposa a l’alcaldessa un pla integral de senyalització vial que millori carrers i camins

El Partit Popular de Borriana ha proposat a l’alcaldessa de Burriana un pla integral de millora de la senyalització vial i reforç de la seguretat en el trànsit rodat que permeti condicionar carrers i camins.

Carlos Solá, regidor del PP a la ciutat, ha considerat “necessari” i en alguns casos “urgent” la inversió que permeti conservar en estat òptim la xarxa viària de Burriana sense descuidar els traçats del sector agrícola, “teixit per camins que no només tenen un ús crucial per als agricultors, sinó que també són vies de comunicació per accedir a les residències de molts veïns”.

La proposta, en positiu i “amb ànim de construir una Borriana millor”, es planteja després de les queixes de molts ciutadans per l’estat deficient de carrers i camins, i també per la instal·lació de radars “amb ànim recaptatori”.

El control de la velocitat a Borriana “ha de tenir un objectiu informatiu per passar, després d’un període de comunicació a la població, a imposar sancions”. “Perquè no té sentit que l’ajuntament es dediqui a perseguir els conductors i, en paral·lel, sigui incapaç de reservar fons per millorar les condicions de la xarxa de carrers i camins de la població”.

Per això, des del Partit Popular de Borriana, tal com assenyala Solá, “desitgem que es tinguen en compte estes propostes que parteixen de la pròpia ciutadania. És necessari trepitjar més el carrer i atendre les protestes i queixes dels veïns perquè només així serem útils a la ciutat”. I per aconseguir-ho, “cal sortir dels despatxos i tenir voluntat d’escolta activa i de feina compromesa. Perquè no serveix de res prometre inversions que després no arriben i provoquen, entre els ciutadans, desesperació i indignació”. En aquest sentit, explica el regidor del PP, “confiem que la proposta sigui atesa pel PSOE i el seu soci de Compromís, perquè no ho demana el PP, ho demana Burriana”.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: