El PP de Castelló presentarà esmenes a el Pressupost General per la tisorada a l’àrea de Turisme

El regidor de el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló Joan Carles Redondo ha anunciat que el seu grup presentarà esmenes a el pressupost general de l’Ajuntament, “quan l’equip de govern es posi d’acord en el mateix i decideixin donar el coneixement, perquè entenem que la assignació a l’Patronat de Turisme ha de ser molt més gran “.

El Patronat Municipal de Turisme va aprovar aquesta setmana un pressupost de 1.098.770 euros per al present any, substancialment menor al d’l’any passat que van ser 1.443.555 euros. “Considerem que el pressupost és insuficient, en plena pandèmia quan el sector necessita anar aixecant el cap, la retallada de 344.785 euros respecte a l’any passat, no ajuda precisament. Tot a punta a que el turisme de proximitat serà la tònica general el

estiu que ve, sobretot tenint en compte la lentitud en la vacunació i, precisament, en el turisme de proximitat Castelló té molt a dir “, explica Joan Carles Rodó.

A més, Juan Carlos Redondo afegeix: “Fan falta més recursos per duen a terme campanyes de promoció i activitats turístiques atractives perquè vinguin a visitar-nos i, d’aquesta manera, que el sector torni a agafar la dinàmica que necessitem tots. No oblidem que de el turisme també es beneficia l’hostaleria, el comerç o el sector de l’oci, entre d’altres “.

En un any amb tantes restriccions, recorda Rodó, “hi ha molts diners de l’pressupost que s’ha quedat sense gastar, volem que els impostos dels castellonencs, que són de per si molt elevats, al menys serveixin per dinamitzar l’economia de la ciutat i reverteixin en el conjunt de castellonencs “.

examinar les partides de despesa i que la retallada que han aplicat a Turisme, respecte a l’any passat, que puja a 344.785 euros, es destini als sectors més castigats per la pandèmia, sense oblidar que turisme és precisament un dels més castigats i que com altres, per exemple l’oci nocturn, el comerç o l’hostaleria necessiten ajudes directes, que els injecti liquiditat per salvar llocs de treball “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: