El PP porta al ple de Nules la veu de veïns i propietaris afectats per l’okupació

El Partit Popular de Nules elevarà al ple de la setmana que ve la veu de propietaris i veïns afectats per l’okupació il·legal d’habitatges “amb l’objectiu que s’escolti la veu del nostre poble i busquem entre tots solucions eficaces per resoldre el problema”.

La proposta la defensarà el regidor del PP i president local del PP, José Adsuara, que ha reivindicat “la bateria de mesures proposades pel PP per exigir del Govern espanyol la modificació de la llei i la inclusió de penes i sancions per als qui cometen aquest delicte”. “Cal tractar com a botxins els qui avui gairebé es consideren víctimes, persones que aplanen una casa i l’okupen sense consentiment dels seus propietaris”.

Una situació “que vivim dia a dia a Nules” i que motiva “la nostra proposta”. “Aquesta és la veu que s’ha d’escoltar al ple, els testimonis de veïns que conviuen amb delinqüents i la de propietaris que han vist com els seus habitatges, el fruit dels seus estalvis de tota la vida, els gaudeix de manera il·legal un okupa ”.

Pel PP, “les nostres propostes arriben al ple amb el desig que es converteixin en les de tots els grups, amb l’objectiu de cercar solucions a problemes reals, que afecten les nostres famílies. I des de l’ajuntament creiem que, a més d’exigir al Govern de Pedro Sánchez que deixi de posar-se de perfil, cal activar mesures a nivell municipal per dificultar que delinqüents puguin empadronar-se a cases okupades il·legalment”.

“Al PP estem preparats i il·lusionats per treballar pel nostre poble i estar a l’alçada del que ens demanen els veïns. Amb l’escolta activa que garanteix solucions efectives als que pateixen el problema, perquè per a nosaltres és l’únic que importa: els nostres veïns”, ha dit el regidor.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: