El PP pacta amb els veïns de la Serratella mesures de seguretat que evitin accidents

El Partit Popular de Borriana ha pactat amb veïns de la Serratella la implementació de mesures de seguretat que evitin accidents provocats per les altes velocitats que es registren a aquesta zona residencial de la costa de la ciutat. El compromís l’ha adquirit el regidor del PP a Borriana i president local, Alejandro Clausell, que s’ha reunit amb representants de les famílies afectades, acompanyat de la regidora del PP, Mª José Fortea.

“En aquest sector, les queixes pel pas de vehicles a altes velocitats és constant. Tot i això, arribat l’estiu, el trànsit es dispara i els riscos s’incrementen”. “Això és precisament el que hem d’intentar evitar, i ho demanem amb urgència, perquè aquest estiu ja hem tingut incidents que, afortunadament, s’han quedat només en un ensurt”.

Des del Partit Popular de Borriana, “volem ajudar a resoldre els problemes dels nostres ciutadans, i aquesta manca de seguretat és evident”. Ho és, tal com recorda Clausell, des de fa anys “i avui els veïns continuen demanant solucions que no arriben amb la recollida de signatures i petició de solucions al consistori”.

“Hem demanat guals, radars, semàfors pedagògics així com qualsevol altre tipus d’elements que dissuadeixin els conductors de les altes velocitats i garanteixin la seguretat de vianants i residents”. “I continuarem exigint-ho fins que sigui una realitat”. Perquè, tal com explica el regidor del PP, a Borriana “tenim un equip de govern expert en propaganda però incapaç de treballar”. “I nosaltres estem preparats per garantir el canvi que asseguri als nostres veïns que les seves demandes no cauen en sac foradat i que els seus problemes es resolen”.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: