El PP garanteix un nou centre de salut a la platja de Borriana per atendre 7.000 famílies

Les més de 7.000 famílies que viuen a la platja de Borriana segueixen avui castigades amb una retallada que afecta més del 80% de l’assistència sanitària. Una penitència que el PSOE imposa des que fa més de dos anys decidís tancar un dels centres de salut de la platja, el del Port, i obligués la població a rebre atenció al del Grau.

“Han tingut dos anys per habilitar unes instal·lacions alternatives o crear un centre de salut nou. És el que el PP garanteix a la població. I ho fa després d’haver governat i dotat d’instal·lacions la nostra platja davant d’un PSOE que en 7 anys de govern ha estat incapaç de crear una sola instal·lació mèdica o reforçar especialitats, com ara la pediatria, que avui es demostren fum”.

Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, ha reivindicat “les polítiques útils del PP” per atendre una població “que es dispara a l’estiu i que mereix una cobertura mèdica excel·lent”. “Només el PP garanteix la inversió que obre centres de salut en lloc de decretar-ne el tancament. I ho fa convençut que la salut és el primer i la sanitat un pilar del nostre estat de benestar que mai no s’ha de tocar. Estem preparats per demostrar-ho”, ha declarat la regidora.

Amb el PSOE, “la realitat ha estat el tancament d’un centre, sense alternativa que permetés mantenir el servei mèdic, i sense mitjà de transport que ajudés persones grans i gent gran a desplaçar-se fins al Grau, un centre els professionals del qual s’han vist obligats a assumir una demanda extraordinària que avui continuen assistint”.

Des del PP, assenyala Suay, “continuarem posant el focus als veïns. Els ciutadans que es queixen davant d’un PSOE que els silencia. I per a nosaltres són ells, els ciutadans de Borriana, l’única cosa que importa”. “Val la pena continuar lluitant pel seu benestar”, ha dit.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: