El PP exigeix blindar amb metge el SAMU de Torreblanca i ampliar el servei a 24 hores

El Partit Popular de Torreblanca proposarà al proper ple una iniciativa per garantir a la localitat que el SAMU (Servei d’Atenció Mèdica Urgent) que presta servei al municipi “realitza les seves sortides amb la presència del metge que la normativa estableix com a preceptiu”.

Així ho ha defensat Tania Agut, presidenta del PP a Torreblanca i portaveu del grup municipal, amb l’objectiu d’“evitar que es produeixin circumstàncies com les viscudes aquest cap de setmana passat, en què el recurs va haver de realitzar les seves sortides sense estar cobert per un metge, tal com està exigit per a aquest tipus de transports”.

“La proposta, en positiu, pretén garantir la vida dels nostres veïns i també dels ciutadans que viuen en localitats limítrofes a les quals el SAMU ofereix cobertura vital”. “No es pot permetre que la manca dʻuna gestió oportuna dels recursos sanitaris repercuteixi sobre els ciutadans que són assistits per aquest transport mèdic en cas dʻemergència”. “Si el SAMU es queda sense metge que hi assisteixi, deixa de ser un SAMU, així de senzill i dramàtic”.

Des del PP, explica Agut, “també volem ampliar l´horari d´assistència d´aquest recurs que actualment es redueix a 12 hores”. Es tracta, com relata Agut, “de l’únic SAMU amb horari reduït de la província de Castelló. I creiem que cal doblegar l’atenció que presta per garantir que les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, Torreblanca i el seu entorn està assistit per aquest servei medicalitzat”. “Invertir en sanitat és garantir la vida i protegir els nostres veïns”, ha assenyalat la regidora.

La proposta doble que el PP defensarà en el proper ple reivindica “una altra manera de governar que tingui cura dels nostres veïns, que és l’únic que importa”. “Creiem que hi ha alternatives a les polítiques que resten i estem preparats per ser el canvi que permeti que Torreblanca millori en qualitat, benestar i oportunitats”, ha conclòs la regidora.

Informació i Foto: PP Torreblanca

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: