El PP exigeix a Nules solucions a les queixes dels afectats per la degradació del Camí Llimero

El Partit Popular de Nules ha fet una crida a l’alcalde i als seus regidors per posar remei “amb urgència” a l’abandó i la degradació absoluta que pateixen els camins rurals de la població. “És un càstig directe a l’agricultura i genera indignació i desafecció perquè malgrat les protestes dels afectats, no es fa res”.

Vicente Ramón Adsuara, regidor del PP a Nules, ha fet una crida a “la responsabilitat” i “s’executi amb caràcter immediat la reparació d’aquests camins que són vies de vida per a moltes famílies de Nules”.

És el cas del Camí Llimero, un camí que garanteix l’accés a desenes de finques de monocultiu els propietaris de les quals “ens han traslladat la seva desesperació perquè denuncien la situació existent però l’equip de govern i l’alcalde fa orelles sordes a les seves demandes”.

Per al regidor del PP, “invertir en el condicionament i la millora dels camins rurals és bàsic”. “Som un municipi agrícola i la citricultura, a més de ser un mitjà de vida per a moltes famílies, és el nostre orgull”.

En aquest sentit, ha declarat Vicente Ramón Adsuara, al PP estem compromesos amb el futur de la nostra agricultura. “Elevar les seves demandes, garantir la doble tarifació elèctrica perquè els costos de l’energia no superin els ingressos i el camp sigui rendible, treballar per aquesta clemenules que és bandera de la nostra localitat i reivindicar el model del sacrifici i l’esforç dels agricultors” .

Al PP, “estem preparats per treballar per l’únic que importa: resoldre problemes reals i garantir qualitat de vida als nostres ciutadans”. “Estem il·lusionats a fer de Nules no només un poble millor on viure, sinó a convertir-lo en el millor poble per viure, perquè Nules és molt més i mereix molt més”, ha assenyalat Vicente Ramón Adsuara.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: