El PP denuncia que Benlloch ha estat incapaç de cobrir les vacants de la Policia Local “per garantir la seguretat ciutadana”.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, “menteix a la ciutadania i avui, a punt d’acomiadar el 2021, la plantilla de la Policia Local està al 70%. Continuen faltant agents i comandaments”, denuncia la regidora popular Gema Ferreres, que recorda que el primer edil es va comprometre el passat 29 de setembre, festivitat de Sant Miquel Arcangel, patró de la policia, “a cobrir la meitat de les 33 places vacants de la plantilla de la Policia Local, entre agents, subinspectors i inspectors”.

La situació, segons explica Ferreres, “és greu i cada dia va a més” ja que la manca de personal es tradueix que “hi ha serveis que no es poden atendre, cosa que redunda de manera directa en una manca de seguretat als carrers i, per tant, en una considerable pèrdua de qualitat de vida dels vila-realencs”. En aquest sentit, la regidora popular també denuncia que hi ha “agents que han de fer serveis extres per cobrir les necessitats que té una localitat com a Vila-real”. A més, “hi ha comandaments de la Policia Local que es veuen obligats a cobrir un altre lloc a l’Ajuntament”.

El Partit Popular exigeix ​​que es prengui “mesures urgents i eficaces” i recorda a Benlloch que les places vacants no s’han cobert amb la darrera oposició, i que el tancament de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) “impedirà cobrir el 100% de les necessitats de personal a la Policia Local de Vila-real”.

“L’alcalde socialista de Vila-real i el seu equip de govern estan demostrant tenir molt poca capacitat per atendre els problemes de la ciutat, i demostra que, a l’hora de plantejar el present i el futur de la nostra Policia Local no s’hagi tingut en compte, per exemple, la jubilació d’agents i comandaments i la necessitat de tenir recanvi per a aquestes places”, assenyala Ferreres. Es tracta, en definitiva, i segons assenyala la regidora del PP “d’una manifesta manca de previsió en general, ja que hi ha a la província moltes poblacions que treuen les places sense tants problemes com planteja l’Ajuntament de Vila-real”.

En definitiva, i com a conclusió, Gema Ferreres afirma que aquesta situació és la més clara demostració que “Benlloch no sap governar”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: