El PP demana un informe per adequar els reductors de velocitat a l’actual normativa i garantir la seguretat de conductors i vianants

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó elaboraran un informe ampli i exhaustiu sobre els reductors de velocitat que hi ha al municipi per garantir als ciutadans que compleixen amb l’actual normativa, gràcies a la moció presentada pel Partit Popular a la plena municipal celebrat a la tarda d’ahir, i que va ser defensada per la regidora Marga Marco. La iniciativa ha estat aprovada per unanimitat “i és una mostra de que al PP estem treballant a peu de carrer, atents als petits i grans problemes dels ciutadans per oferir-los solucions ràpides i eficaces”, assenyala la portaveu Popular a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Carolina Castelló.

En aquest sentit, Castelló recorda que des del passat mes de maig va entrar en vigor una nova normativa que limita la circulació rodada als nuclis urbans a 30 quilòmetres per hora “i cal adequar aquests guals, que per exemple es troben a l’avinguda Jaume I oa la carretera de Sogorb, per citar només un parell d’exemples; que es revisin l’estat d’aquests reductors de velocitat perquè no s’adapten a la nova normativa i, així, es podran adaptar o instal·lar nous si fos necessari “.

Des del PP es considera que es tracta d ‘ “una acció i una inversió necessària perquè incideix en la seguretat no només dels conductors, sinó també dels vianants”, puntualitza Castelló.

A més, el PP ha presentat una altra moció a ple municipal i que ha estat rebutjada per PSOE, IU i Compromís. Carolina Castelló ha sol·licitat que la corporació municipal mostrés, de manera pública i oficial, el seu rebuig als indults dels polítics catalans condemnats per sedició. “Nosaltres no volem cap govern radical que posi en dubte el paper de el poder judicial i defensarem a ultrança la Constitució i la nostra ordenació jurídica”, ha manifestat la portaveu Popular a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

Informació i Foto: PP Vall d’Uixó

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: