El PP demana reformar els 30 anys de la biblioteca per respondre a les necessitats de Borriana

El Partit Popular ha proposat reformar la biblioteca de Borriana, que enguany fa 30 anys, amb l’objectiu de dimensionar i adaptar les necessitats d’aquesta instal·lació pública a la demanda d’una ciutat “molt diferent de la del 1990”. Així ho ha considerat Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, que recolzaria “qualsevol proposta i iniciativa que caminés en aquest sentit. La remodelació d’aquestes dependències és una qüestió que tot Burriana donaria suport i que creiem que seria de gran utilitat per als veïns de la ciutat”.

En l’actualitat, Burriana supera els 35.000 habitants, fet que suposa un increment del cens de 10.000 habitants respecte als anys 90. Un augment que no s’ha reflectit en una biblioteca que “avui pateix seria limitacions per atendre una demanda que s’ha disparat a les darreres dècades”.

És per això, assenyala el regidor i portaveu del PP a Borriana, “que donaríem suport a qualsevol iniciativa que suposi reformar les dependències el 2022 i, fins i tot, plantejar una millora estructural de la Casa de la Cultura que atengui d’una manera òptima els nostres veïns” .

La inversió que planteja Juan Fuster “és una necessitat”. “No ho demana el Partit Popular, sinó els veïns que aprofiten aquestes dependències i que pertanyen a tots els sectors. Des dels més petits, fins als estudiants universitaris, passant per gent gran i gent gran. Tots tenim en aquest espai un punt de trobada que després de 30 anys al servei de Borriana mereix la inversió que garanteixi una atenció òptima a la ciutadania”.

Des del PP, assenyala el portaveu a Borriana, sempre hem apostat per les inversions d’utilitat per a la ciutadania. “Per la resolució dels problemes dels veïns, així com garantir els recursos que assegurin la qualitat de vida i el benestar de la població”. Per això “seguim reclamant la reobertura del centre de salut Verge del Carme, a la platja de Borriana, una SAMU per a la nostra localitat, com demanen els ciutadans, o l’especialitat de pediatria a la zona marítima, una demanda històrica que avui segueix sense ser atesa. L’objectiu és millorar i prosperar davant dels que retallen i desmantellen”, ha assenyalat el regidor.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: