El PP defensarà en ple dotar amb infermeria escolar els centres educatius de Morella

El Partit Popular va aconseguir ahir que la seva iniciativa per implantar el servei d’infermeria escolar en els centres educatius de Morella prosperés i s’inclogués en el debat plenari que tindrà lloc aquest proper dijous. La comissió informativa, en la qual es va abordar la proposta defensada pel portaveu de PP, Jesús Lecha, es va saldar amb els vots favorables dels populars i l’abstenció de PSOE, que va preferir no donar suport a la iniciativa.

“Esperem que aquesta abstenció es tradueixi en suport al ple. Perquè la política que com a representants públics exercim hauria de servir per garantir qualitat de vida i benestar als ciutadans. I aquesta iniciativa és un clar exemple de servei i un compromís de vocació pública. Ningú pot oposar-se a un recurs que si en circumstàncies normals seria de gran ajuda, enmig d’una pandèmia esdevé fonamental “.

Lecha, portaveu de l’PP a Morella, va exercir “de defensa de tantes i tantes famílies de morellans que creuen que gaudir d’un recurs com la infermeria escolar en els centres educatius dels seus fills seria una gran fita”. “Estem amb ells, som la seva veu i volem elevar les seves demandes als que avui governen perquè siguin capaços de comprendre que aquesta iniciativa no té color polític, és Morella qui la reclama”.

Amb aquest repte sobre la taula, el portaveu de l’PP defensarà aquest dijous en ple la iniciativa. “Els centres educatius estan dirigits per docents que assumeixen, amb riscos, l’atenció de primers auxilis i assistència mèdica en cas de requerir algun dels seus alumnes. Amb un servei d’infermeria escolar, tal com defensen els mateixos professionals, atendrien aquestes emergències sanitàries professionals de l’ram, sense posar en risc la salut de ningú i garantint una assistència adequada als usuaris que ho requereixin “. En definitiva, “guanyarien les famílies, per la tranquil·litat que els oferiria el recurs, i el conjunt de la comunitat educativa que a hores d’ara, es responsabilitza de l’aplicació de protocols Covid-19 que, en cas de gaudir d’infermeria escolar, serien supervisats i establerts pels propis professionals sanitaris. Tots guanyarien. En definitiva, guanyaria Morella “, ha manifestat Lecha.

 

 

 

Informació i Foto: PP Morella

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: