El PP defensa un Arenal respectuós amb Borriana que garanteixi la convivència

El Partit Popular de Borriana, mitjançant el seu president local, Alejandro Clausell, ha reclamat un Arenal respectuós amb la ciutat que garanteixi la convivència i el descans dels veïns. “Volem un festival de música que sigui motor turístic i model de desenvolupament per a la ciutat, però que la seva activitat estigui en sintonia i cohabita en equilibri amb el benestar dels nostres veïns”.

Per Clausell, “la cita musical va néixer de les bones polítiques del Partit Popular que van creure en un esdeveniment musical que permetés a Burriana col·locar-se al territori de festivals a nivell nacional”. “Aquest objectiu no es pot perdre i ha de seguir guiant els nostres passos”.

Per això, explica el president local del PP, “creiem que cal defensar un festival que ens sumi com a ciutat, perquè és evident que Burriana reivindica el seu espai al sector turisme i reclama polítiques que li permetin promocionar-se i atraure visitants amb l’objectiu de que arribin ingressos a la localitat”.

Per això, des del PP, “creiem en un Arenal que ens sumi, que inverteixi a Borriana, que ens faci créixer i captar nous mercats, i que reivindiqui les oportunitats turístiques i les fortaleses que com a ciutat costanera gaudim”. Un Arenal “que cregui a Borriana, perquè per a nosaltres és l’únic que importa”.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: