El Consell aprova el nomenament dels membres del consell d’administració de la Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles SA

El Ple del Consell ha aprovat el nomenament dels membres del consell d’administració de la Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles S.A., la societat mercantil pública creada per a la gestió de la inspecció tècnica de vehicles.

Els estatuts d’aquesta nova societat estableixen que els seus òrgans de govern són la junta general, el consell d’administració i la direcció general, corresponent a la primera el nomenament i separació de les persones membres del consell d’administració.

En primer lloc es nomena a Rafael Climent González, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, com a president del consell d’administració.

Així mateix, es procedeix al nomenament com a persones membres del Consell d’Administració a les següents:

– Rosa Ana Seguí Sanmateu, directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

– Silvia Cerdà Alfonso, directora general d’Indústria, Energia i Mines de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

– José Vicente Soler Gironés, director general d’Economia Sostenible de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

– Mª José Mira Veintimilla, secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

– Daniel González Serisola, sotssecretari de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

– Júlia Company Sanus, directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

– Daniel Argente Fernández, a proposta de la UGT-PV.

– Mª Pilar de Vera López, a proposta de CCOO-PV.

– Manuel García Algarra, a proposta d’Intersindical Valenciana.

– Ruth López González, a proposta de CSIF.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: