El PP de Peníscola promet un nou gran pàrquing que connectarà amb la seva Platja Nord

El candidat popular a l’alcaldia de Peníscola, Andrés Martínez, ha promès que durant el proper mandat Peníscola comptarà amb un nou pàrquing que connectarà amb la costa nord de la població.

Es tracta d´una nova zona d´aparcament amb capacitat per a 800 turismes que s´ubicarà en part de la finca de la Cardona, entre la Carretera Peníscola – Benicarló i el litoral nord.

La gestió de l’equip de govern popular al capdavant de l’Ajuntament ha facilitat l’obtenció dels terrenys a través d’una cessió per part de la propietat aquest mateix any, així doncs “després de l’estiu haurà de començar l’execució de les obres perquè l’any que ve aquest nou pàrquing sigui una realitat” ha avançat.

La finca compta amb 21.251m2, dels quals s’espera destinar a la creació de places d’aparcament un total de 14.476m2; quedant 6.784m2 per al desenvolupament del vial públic que connectarà el pàrquing amb la Platja Nord, concretament amb la zona de Peñismar.

El nou aparcament comptarà també amb 10 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Inversió prevista dins del Pla de Sostenibilitat Turística

S’impulsa dins del Pla de Sostenibilitat Turística la creació d’aquest pàrquing dissuasori “per descongestionar de trànsit rodat les zones cèntriques i provocar desplaçaments a peu o transport públic des de les noves places d’aparcament fins als punts d’interès turístic”, ha explicat Martínez.

Aquesta actuació per a la millora de la mobilitat sostenible a la localitat és una de les que concentra més inversió dins del Pla, més d’un milió d’euros.

El PST contempla múltiples inversions en matèria de mobilitat, entre les quals destaca la creació daquest nou pàrquing; en matèria de connectivitat, de creació d’experiències turístiques sostenibles i en matèria d’accessibilitat i intel·ligència turística, que s’executaran entre aquest any i el proper.

Informació i Foto: PP Peñiscola

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: