Costa Blanca exhibeix el seu potencial de turisme de golf al Torneig KLM Open que se celebra als Països Baixos

El Patronat Provincial de Turisme assistirà a partir de demà i fins al dissabte 27 de maig al Torneig de Golf KLM OPEN que se celebra a la ciutat de Cromvoirt -Països Baixos-, una acció recollida al Pla Operatiu Costa Blanca de 2023.

Durant els quatre dies en què se celebra aquest certamen, l’organisme de la Diputació d’Alacant comptarà amb una zona especial d’exposició a visitants on mostrarà potencials clients amb poder adquisitiu mitjà-alt l’oferta de golf i complementària de la província.

Segons ha traslladat el director del Patronat Costa Blanca, José Mancebo, “els Països Baixos representen un mercat consolidat i amb gran poder adquisitiu en què el turisme esportiu, juntament amb el de sol i platja, segueix sent un dels elements determinants a la hora de definir el període vacacional”.

L’Aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández està connectat amb els Països Baixos a través de cinc companyies aèries (Ryanair, Transavia, KLM, EasyJet i Vueling), amb rutes cap a les ciutats d’Eindhoven, Maastricht, Amsterdam i Rotterdam.

“El turisme de golf té un perfil característic, ja que es tracta d´un viatger amb una despesa superior a la mitjana”, ha explicat Mancebo, que ha manifestat que l´activitat turística lligada a aquest esport “suposa un revulsiu econòmic de gran importància” .

En aquesta línia, ha detallat que la pràctica del golf ha esdevingut “un incentiu turístic de primer ordre, per l’espectacular creixement de viatgers que el practiquen, molt fidels i d’alt poder adquisitiu”.

José Mancebo ha recordat l’estudi desenvolupat per la Cambra de Comerç d’Alacant relatiu a l’impacte del sector de golf a la província, la conclusió del qual recull que la despesa realitzada pels jugadors d’aquesta disciplina i el derivat de l’explotació dels camps té una “ importantíssima repercussió a l’economia alacantina, generant a més ocupació, producció i renda en moltes altres activitats”.

Abans de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, la Comunitat Valenciana era triada per més de 400.000 turistes espanyols i estrangers per motius de turisme esportiu, sent la província d’Alacant la primera elecció per part d’un 51,5%.

‘The Advantage Travel Partnership’

L’associació d’agències de viatge més gran del Regne Unit ha celebrat durant aquests dies a Benidorm el seu congrés anual, tal com es va anunciar durant la darrera edició de la World Travel Market de Londres, després de la reunió que va mantenir l’organisme turístic de la Diputació de Alacant amb ‘The Advantage Travel Partnership’.

Aquest conclave ha tingut com a seu l´Hotel Meliá Villaitana i durant els tres dies de l´esdeveniment s´han realitzat excursions per la província d´Alacant perquè els agents de viatges coneguessin la zona. El Patronat Costa Blanca va adquirir el compromís dorganitzar i coordinar dos daquests fam trips a Altea i al Castell de Guadalest.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: