El PP de Nules demana adequar el solar de l’avinguda Europa per protegir els alumnes de la Consolació

El Partit Popular de Nules ha reclamat, a través del regidor del PP, Pedro Valls, la necessitat urgent de “condicionar el solar de l’avinguda Europa, de titularitat municipal, perquè amb ell hi ha nens petits que utilitzen pistes properes com a espai d’esbarjo , esbarjo i àrea per al desenvolupament de l’educació física”.

Tal com ha assenyalat el regidor del PP a Nules, Pedro Valls, “hi ha un abandonament absolut i la insalubritat de l’entorn és més que notòria”. I tot està provocat per “la manca de vigilància del consistori i el manteniment nul d’aquest espai”. “Si tenim en compte que juntament amb ell hi ha una àmplia comunitat educativa que desenvolupa activitats de forma periòdica, seria oportú mantenir-ne un control més gran per evitar que es puguin produir accidents indesitjats”.

Al PP, tal com ha explicat Valls, “hem mantingut contactes amb membres de la comunitat educativa, famílies moltes, que ens han transmès els riscos a què s’exposa l’alumnat per la inacció del consistori”.

El solar de l’avinguda Europa és de titularitat municipal i s’hi emmagatzemen recursos públics, com a contenidors. És habitual registrar actes vandàlics durant la tarda i també la nit. I el resultat és que l’estat de l’entorn no és només precari, sinó que també és un focus de riscos per als veïns i, en especial, els escolars. De fet, postil·la Valls, el tancat, que va ser reparat recentment, ja està danyat a moltes zones i “seria una bona mesura que s’actués, ja no només en la conservació i el manteniment, sinó també en la supervisió i vigilància del mateix” .

Des del PP, ha rematat el regidor Pedro Valls, “estem decidits a escoltar els problemes dels nostres veïns per ser eficaços i resolutius. Ho farem de la mà de tota Nules, perquè aquest és un projecte que abraça totes les postures i integra les diferències que ens enriqueixen. Ho farem possible a partir del 28 de maig perquè sigui Nules qui guanyi”, ha conclòs el regidor del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: