El PP de l’Alcora proposa una taula per al seguiment de l’execució de les mocions aprovades en ple

El Partit Popular de l’Alcora defensarà, en el proper ple del 28 de novembre, una moció amb què busca “una major transparència i control del compliment dels compromisos adquirits per l’equip de govern socialista de Falomir amb la ciutadania”.

Tal com ha afirmat la regidora popular, Patricia Gil, “les mocions presentades pels diferents grups municipals per a la seva consideració al ple són propostes que pretenen aportar solucions a les necessitats que es generen al nostre municipi i, en la seva gran majoria, recullen peticions i demandes dels propis alcorins”. En aquest sentit, Gil ha assenyalat que “veiem molt necessari que s’informi correctament sobre si s’estan duent a terme o si simplement queden oblidades o diluïdes en actuacions disperses que acaben desvirtuant-ne el sentit inicial”.

Per això, el Partit Popular demanarà la posada en marxa d‟una taula trimestral de seguiment de mocions per informar del grau de tramitació d‟aquestes, terminis previstos, pressupostos… amb menció expressa dels avenços produïts. A més, des del PP també exigiran la inclusió a la pàgina web de l’Ajuntament de la relació de totes les portades al ple, on se n’indiqui clarament el contingut, així com per quin grup polític han estat proposades.

Finalment, Patricia Gil ha assenyalat que “durant aquesta legislatura, el Grup Municipal Popular hem presentat diferents declaracions institucionals i propostes a l’equip de govern, de les quals una bona part han estat aprovades pel ple per unanimitat, cosa que fa suposar que , en ser recolzades, són compartides pels regidors i els seus grups polítics. Per tant, el nostre partit exigeix ​​saber si s’estan desenvolupant”.

Informació i Foto: PP Alcora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: