El PP de Castelló reivindica que es reconegui el paper important de la caça en la gestió forestal i la conservació mediambiental

El Partit Popular de la província de Castelló reivindica que es reconegui el paper important de la caça en la gestió forestal i la conservació mediambiental. El diputat del PPCS David Vicente recorda que “la caça és motor econòmic i social de la província de Castelló i exerceix una funció d’equilibri a la naturalesa fonamental, per la qual cosa exigim que els agents afectats siguin tinguts en compte i s’exclogui aquesta activitat del futur projecte de Llei de benestar animal”, tal com ha defensat el president regional del PP de la Comunitat, Carlos Mazón.

“Des del Partit Popular de la província de Castelló continuarem exercint d’altaveu dels 12.000 caçadors federats de la província de Castelló i defensem aquesta activitat com a garant d’equilibri i vector de desenvolupament i prosperitat només criticat per aquells que ignoren la seva essència i practiquen un ecologisme de saló”, indica David Vicente.

A més, el diputat provincial del PP subratlla que “continuem reivindicant la intercessió de la Diputació com el govern que ha d´exercir d´altaveu de les demandes d´un territori que ha de ser escoltat i atès”. “El Partit Popular de la província de Castelló alça la veu sempre a favor que es respectin les modalitats tradicionals de caça i per això reivindica davant la Diputació i davant la Generalitat que s’atenen les peticions del sector cinegètic i que es respecti una activitat que és fonamental per a la conservació mediambiental”, afegeix.

En aquest sentit, el diputat provincial del PP explica que el president regional del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, aposta per ajudes en mesures de gestió forestal i prevenció d’incendis que arribin als clubs de caçadors com a gestors del medi natural, “ tal com ha proposat el Grup Parlamentari Popular a les Corts i que ha estat rebutjat”.

El diputat provincial del PP recorda que “el PPCV ha plantejat donar suport a l’activitat cinegètica, simplificar els tràmits administratius i revisar la normativa dels espais naturals protegits per controlar la superpoblació d’espècies cinegètiques i possibilitar-ne el control en terrenys de cultiu sobretot en cultius abandonats ”. “El PP recolza el sector de la caça davant dels atacs que està patint per part del Govern de Sánchez, fonamentats merament en motius ideològics”, assevera.

Així mateix, “el Partit Popular recolza un canvi en el Projecte de Llei nacional de benestar dels animals perquè s’exclogui la caça, en la línia del que sol·licita el Grup Popular a la Diputació Provincial de Castelló i al Congrés dels Diputats , entre altres institucions i entitats”, explica el diputat provincial.

Les demandes del PPCS a favor del sector de la caça no obliden la parany. “El PP de Castelló també ha sol·licitat en reiterades ocasions a la Diputació la necessitat de reclamar al Consell lʻautorització del cistell malla que el TSJ avala i que Ximo Puig veta”. “Reclamem la sensibilitat que els aficionats a aquesta modalitat tradicional de caça reivindiquen i que el president del Consell bloqueja”, conclou David Vicente.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: