El PP de Castelló recuperarà el CICU per a la província i restablirà els serveis i l’atenció de qualitat

El Partit Popular de la província de Castelló es compromet a recuperar i restablir els serveis i latenció sanitària de qualitat desmantellada pel PSOE al capdavant del Govern de la Generalitat amb la recuperació del CICU com una de les primeres exigències per revertir la discriminació que pateix la província de Castelló respecte a la resta de províncies de la Comunitat Valenciana.

“Els propis professionals sanitaris alerten de la necessitat d’incrementar les plantilles davant del col·lapse dels serveis a tots els nivells assistencials”, afirma la diputada provincial del PP de Castelló, Nieves Martínez. “L’atenció primària segueix desbordada amb una demora als centres de salut que va en augment, de la mateixa manera que succeeix a l’àrea d’especialitats o davant de qualsevol altre servei sanitari, tal com estan denunciats els mateixos sanitaris i els sindicats de forma reiterada i sense que ningú del Govern de la Generalitat aporti les solucions que exigeixen els afectats tot i que es tracta de la salut de tots els ciutadans”, explica Martínez.

Davant d’aquest col·lapse sanitari que pateixen els castellonencs, “el PP de la província es compromet a continuar fent sentir la veu de la província Castelló davant del Govern del Consell i davant del Govern d’Espanya perquè el conjunt dels castellonencs tingui una sanitat ràpida, àgil i eficaç amb una sensibilitat especial per als municipis de l’interior”, recalca Martínez.

“El Partit Popular té el ferm compromís de recuperar una sanitat de qualitat per a tots els castellonencs davant del desmantellament del PSOE”, subratlla Martínez. En aquest sentit, la diputada provincial recorda els compromisos del PP en matèria sanitària que va anunciar la mateixa presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, a la segona cimera d’alcaldes que es va celebrar a Lucena dissabte passat. Entre els compromisos del PP destaca la recuperació del CICU per a la província de Castelló “perquè deixem de ser l´única de les tres províncies de la Comunitat Valenciana que no disposa d´aquest servei que salva vides i que tan necessari és a casa nostra”, subratlla Martínez.

A més, la presidenta provincial del PP de Castelló també va anunciar l’impuls d’un pla de xoc a través del PP de la Comunitat Valenciana, liderat pel president regional, Carlos Mazón, per recuperar la normalitat a tots els nivells assistencials. “El Partit Popular no es quedarà de braços plegats davant el progressiu desmantellament d´un sistema sanitari que segueix acumulant queixes d´usuaris i professionals a la província de Castelló mentre que el Govern socialista de la Generalitat Valenciana no pren les mesures urgents necessàries perquè l’atenció sanitària arribi en temps i forma sense importar les distàncies o el lloc on es visqui”, afirma la diputada provincial Nieves Martínez.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: