El PP de Castelló és urgent recuperar els Rodalies de la província davant els greus col·lapses

El Partit Popular de Castelló ha posat de manifest avui “la urgència” amb la qual el Govern ha de restablir els trens rodalies que ha retallat a la província ja que “està afectant a l’economia, llasta el futur i, a més, està provocant unes aglomeracions en plena pandèmia que està impedint als usuaris mantenir les distàncies de seguretat “.

Les retallades de PSOE en matèria de trens a la província de Castelló han fet que es passin de 49 trens a 24 amb el PSOE entre Castelló-València, la connexió de Vinaròs a Castelló s’ha reduït de 12 a 6 freqüències, la de Segorbe- València ha passat de 6 a tres trens cada dia ia això cal sumar-li els sis trens AVE Madrid-Castelló que s’han eliminat.

El president de PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha mantingut una reunió amb els diputats autonòmics i els parlamentaris nacionals per “traslladar a totes les administracions la necessitat que es tornin a posar en marxa els trens de Rodalies que el socialisme ha eliminat”.

Cal recordar que gràcies a les gestions realitzades pel Partit Popular al Congrés, es van triplicar les freqüències entre el Maestrat i Castelló de tal manera que es va aconseguir una vertebració real entre el nord i el centre de la província.

Barrachina ha lamentat que “sempre que governa l’esquerra arriben les retallades a la província” i ha exigit, a més, que donada la situació sanitària “es restableixin les freqüències ja que no és possible que no es puguin mantenir les condicions mínimes de distància social a causa de les retallades de Govern “. Miguel Barrachina adverteix que “aquestes retallades fan que compliquin la sortida de la província de la crisi econòmica i, a més, multipliquen el risc de contagi en plena pandèmia ja que obliguen a anar confinats en pocs vagons a tots els usuaris”.

 

 

 

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: