El PP de Castellnovo aposta per dotar amb voreres els accessos al col·legi per garantir la seguretat dels escolars i mestres

El Partit Popular de Castellnovo ha apostat per una inversió que permeti adequar els accessos al nou Col·legi Rural Agrupat Palància-Espadà al qual a partir del curs vinent acudiran més d’una trentena d’escolars. “L’objectiu és que s’habilitin circuits de vianants que evitin riscos a la comunitat educativa, estudiants i docents, però de manera especial per als més petits”.

Així ho ha transmès el portaveu del PP, Alejandro Selma, a la diputada provincial i portaveu adjunta a la Diputació, Mª Ángeles Pallarés, que aquesta setmana s’ha traslladat fins a la localitat per conèixer les demandes del municipi.

El nou centre educatiu que ocuparan els alumnes a partir del proper setembre es troba en una zona propera a l’entorn urbà però envoltada de zones de cultiu. S’hi accedeix per una carretera que no té vorals ni tampoc voreres, que no està delimitada i està pendent de senyalitzar.

“El nostre plantejament, en positiu, és el de condicionar l’entorn perquè un cop els petits acudeixin a les aules ho facin amb plenes garanties de seguretat davant del trànsit rodat de vehicles”. A la zona no hi ha zona d’aparcament però l’accés permet el pas de vehicles, “per això considerem que seria una bona idea fer una inversió a l’entorn que permetés assegurar a les famílies que hi ha espais per al pas de vianants, acotats, delimitats i assegurances”.

Alejandro Selma manifesta el seu desig “de continuar aportant per Castellnovo perquè aquest és l’objectiu de veïns que, com en el meu cas, hem decidit fer un pas en política”. “Les nostres idees, iniciatives i projectes en defensa d´aquest gran poble que mereix tot el millor”. “Treballar per Castellnovo és un privilegi i una il·lusió”, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Castellnovo

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: