El PP de Cabanes anuncia un centre de dia per a gent gran i es compromet a crear un programa que posi en valor el talent femení

El programa de govern que el Partit Popular de Cabanes ha presentat per a la localitat dotarà els veïns d’un centre de dia que garanteixi “la millor assistència, cura i atenció als nostres majors”. “Gràcies a ells estem nosaltres avui aquí i els devem tot. Treballar per recursos que garanteixin un envelliment actiu i programar tallers i accions que millorin la majoria d’edat és un desig compartit”, ha declarat Ana Obiol.

La número 5 de la candidatura que encapçala Lucía García a Cabanes ha anunciat, així mateix, plans a través de Serveis Socials “que siguem capaços de desenvolupar a nivell municipal i que ens permetin gestionar la dependència, la salut mental i les accions dʻintegració”. “Volem millorar la cartera de serveis que actualment ofereix Cabanes i estem preparats per fer-ho possible”, ha considerat Obiol.

Juntament amb aquestes accions, el PP de Cabanes també fa una picada d’ullet als joves “ia tots aquells que comencen” amb la “construcció d’habitatges de protecció oficial que ens permetin, de la mà del futur president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, facilitar l’emancipació i l’accés a una llar amb totes les facilitats que estiguin a les nostres mans”.

De la mateixa manera, “apostem pel foment del talent i l’emprenedoria entre les dones joves” i “desitjem millorar els nostres recursos amb la creació de la figura del zelador i l’auxiliar administratiu per millorar l’atenció dels nostres veïns al consultori mèdic”. “Ha arribat el moment que Cabanes decideixi i estigui al centre de la gestió municipal. Nosaltres estem decidits a fer-ho possible de mà dels nostres veïns, treballant-hi, resolent els seus problemes i millorant la seva qualitat de vida. Aquest és el nostre objectiu”, ha declarat Obiol.

Informació i Foto: PP Cabanes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: