Alberto Fabra: “Eliminar l’impost a la mort és una obligació moral que només el PP garanteix”

El candidat del Partit Popular de la província de Castelló a les Corts, Alberto Fabra, ha defensat avui “les polítiques fiscals que ajuden i protegeixen davant les que castiguen i asfixien les famílies”. Ho ha fet amb motiu de la visita del vicesecretari d’Economia del PP nacional, Juan Bravo, a la ciutat de Castelló amb qui s’ha reunit per defensar “la revolució fiscal que només Carlos Mazón garanteix aquesta província i tota la Comunitat Valenciana”. “L’avantsala d’un Govern d’Espanya en què Alberto Núñez Feijóo torni al ciutadà la confiança amb els seus representants públics que aquest país ha perdut a les mans de Pedro Sánchez”.

El principi que aplica Alberto Fabra és el de “la protecció” per lliurar els ciutadans “de l’impost més injust i immoral que hi ha, el que el PSOE manté i penalitza la mort”. “No és possible que avui morir surti car per als hereus”. “Que avui siguin fills i familiars els que hagin de pagar per rebre el llegat d’uns pares que a força de feina i esforç han aconseguit uns estalvis econòmics o un patrimoni humil”.

“Eliminarem aquest impost perquè és una absoluta injustícia”. Un objectiu a què Alberto Fabra ha sumat una bateria d’accions que “contemplen l’eliminació de l’impost de Donacions, de manera que els pares tinguin l’oportunitat de cedir als seus fills el patrimoni sense que siguin castigats”, juntament amb accions “que garanteixin avantatges fiscals a tots els ciutadans, en especial a aquells les rendes dels quals no superin els 35.000 euros”.

El repte “és important, però la il·lusió és absoluta”, ha compartit Alberto Fabra amb Juan Bravo. Perquè “aquest programa de mesures que pretén injectar als ciutadans d’aquesta província més de 300 milions d’euros en estalvis fiscals”, té com a objectiu “fomentar l’obertura de nous negocis amb les rebaixes de les quotes als autònoms, aplicar deduccions per salut mental, despesa òptica o odontològica, i incentivar l’esport amb avantatges que fomentin l’exercici físic com a sinònim de salut”. “Estem preparats, estem il·lusionats i estem capacitats per demostrar que ha arribat el moment de convertir Castelló i les seves famílies a l’eix de les nostres polítiques per ajudar-los i protegir-los i garantir el benestar i les oportunitats que mereixen. El 28 de maig és el gran dia per celebrar-ho de la mà de tots els ciutadans”, ha rematat el candidat del PPCS a les Corts

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: