El PP de Borriana urgeix reforçar els tractaments contra els mosquits per frenar la virulència de la plaga

El Grup Municipal de Partit Popular a Borriana ha proposat al PSOE el reforç dels tractaments contra els mosquits després que la plaga segueixi descontrolada “i més virulenta si cap per efecte de les pluges registrades en els últims dies”.

Consuelo Suay, regidora de l’PP a l’Ajuntament de Borriana, ha fet una crida a l’PSOE a la localitat perquè, d’acord amb el seu soci de Compromís, “no desatenguin la situació crítica provocada per aquesta plaga que cinc anys després que el PSOE garantís el seu control, segueix sense estar mitigada “.

Per Suay, “és important que el PSOE i el seu soci no desatenguin a la ciutadania. Els mosquits segueixen picant i després de les pluges de la passada setmana la plaga s’ha reforçat, de manera que és necessari i urgent que s’actuï per evitar la proliferació de l’dípter “.

En aquest sentit, ha recordat Suay, “hem tornat a traslladar al si de les comissions informatives la necessitat de reforçar els tractaments per acabar amb aquest insecte”. “L’arribada de la tardor i la baixada de les temperatures no comporten necessàriament una caiguda de la població de mosquit. De fet, el 2018 el PSOE va posar en marxa al desembre una brigada antimosquits que avui està desapareguda “.

En aquest sentit, ha explicat la regidora, “el PSOE i Compromís han de sortir de l’despatx i trepitjar el carrer, perquè les picades que pateixen els nostres veïns són reals, no inventades”. “Cal assumir l’existència d’un problema per començar a resoldre-ho. Lamentablement, a Borriana, tenim dos partits que es van posar d’acord per pujar 100.000 euros els sous i des de llavors han deixat abandonada a la nostra ciutat. És urgent que actuïn i apliquin ia les solucions que fa cinc anys van garantir a la ciutadania. En mitja dècada han tingut temps suficient “, ha considerat la regidora.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: