El PP d’Andrés Martínez es reivindica com a única opció de govern fiable i sòlid per a Peníscola

El candidat a l’alcaldia de Peníscola, Andrés Martínez, ha apel·lat en el seu discurs al “vot fiable i útil per al PP, l’únic vot amb què se sap qui es vota”.

Així, Martínez ha demanat el vot per a un equip cohesionat, amb projecte i compromès amb el seu municipi per sobre de tot, “que posa i posarà la P de Peníscola per sobre de qualsevol altra”, ha assegurat, en el context d’una campanya en què “bona part de les candidatures ni tan sols han fet públics els integrants de les seves llistes, no han compartit propostes concretes de programa, ni han explicat com les executaran, confiant la seva sort a les sigles i l’oportunisme” ha reafegit .

“El Partit Popular no amaga ningú de la seva candidatura, hem compartit cada pas que volem fer en els propers quatre anys per apostar per les persones i les polítiques socials, dinamitzar els sectors productius, millorar infraestructures i protegir i respectar les nostres senyes d’identitat i la nostra tradició” ha asseverat, exemplificant amb la rehabilitació del Centre d´Estudis, la creació de 2.000 noves places d´aparcament, la rehabilitació de l´edifici de la Universitat Popular, la millora integral del Casc Antic i la creació del Museu Etnològic centrat a “Les Danses algunes de les inversions que prometen per al proper mandat.

A l’acte ha acompanyat el candidat popular la presidenta provincial del partit, Marta Barrachina, que ha traslladat un missatge d’il·lusió i esperança a tots els afiliats i simpatitzants presents. “Diumenge omplirem les urnes perquè Andrés Martínez segueixi sent alcalde, perquè Carlos Mazón recuperi la Generalitat Valenciana i comenci el canvi a Espanya”.

“Peníscola ha de continuar avançant cap al futur i l’única opció de fer-ho és amb la feina, l’esforç i el compromís d’Andrés Martínez i del Partit Popular”, ha afegit Marta Barrachina.

“Si els veïns de Peníscola volen que a aquest meravellós municipi arribin les inversions que es mereix i que Peníscola segueixi avançant i sigui una Peníscola guanyadora, cal votar Andrés Martínez i el Partit Popular perquè Carlos Mazón faci possible el canvi que mereixem i l´arribada d´inversions que generin més oportunitats”, ha subratllat la líder provincial del PP de Castelló.

Un acte ple de suports i missatges al candidat

En la setena campanya electoral, Andrés Martínez no només ha transmès les seves propostes i agraïment als assistents, sol·licitant el seu suport per al Partit Popular a les urnes, sinó que ha rebut missatges d’afecte per part, tant dels membres de la seva candidatura, com del públic, que han posat en valor la proximitat i l’accessibilitat del candidat, la seva capacitat de resolució de problemes i la seva valentia en la defensa del seu municipi i els interessos de les veïnes i veïns.

Garantia d’estabilitat i creixement

El Partit Popular de Peníscola ha fet balanç de govern i ha posat en valor la seva experiència en la gestió per demanar la confiança de l’electorat, fent especial èmfasi en el paper que ha jugat l’administració local durant els difícils anys de la pandèmia.

“Vam estar al costat de les famílies, de les empreses i autònoms, dels nostres comerços; impulsant ajudes, eliminant taxes, no cobrant les escombraries, quadruplicant els recursos per a emergència social, treballant per la seguretat dels nostres veïns” ha explicat Martínez.

Tot i això, ha afirmat “hem estat capaços junts de recuperar la nostra economia, de superar xifres d’abans de la pandèmia i de mirar el futur amb il·lusió”.

Així, Martínez, ha posat també de manifest les inversions realitzades en matèria de promoció turística i creació de producte fora de la temporada estival, la multiplicació de les activitats culturals i esportives com a dinamitzadores del sector al llarg de tot l’any, així com inversions realitzades al nucli urbà i múltiples urbanitzacions, on s’ha asfaltat i millorat la seguretat dels seus vials i el seu enllumenat.

Informació i Foto: PP Peñiscola

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: