El PP d’Almenara proposa agrupar les assegurances públiques en un únic plec per estalviar despeses

El Partit Popular d’Almenara ha presentat una iniciativa al ple que l’ajuntament celebrarà aquest dimecres 26 de juliol amb el propòsit de reduir despeses a la hisenda local i generar estalvis que puguin ser útils per millorar les prestacions als veïns.

La proposta se centra en la despesa que suporta el consistori en matèria d’assegurances. Agrupar totes les pòlisses en un únic plec i licitar-ne la contractació permetria generar un estalvi a la despesa pública que seria d’interès per al conjunt de la població.

Sobre aquesta base, el PP planteja redactar un plec de condicions que integri la totalitat de les assegurances i licitar-les perquè s’obtinguin preus més competitius. En cas de ser necessari, es contempla la possibilitat d’excloure alguna assegurança com pogués ser el taurí, per les condicions específiques de la mateixa. Tot i que això no exclou que la unió de la resta de pòlisses en un únic plec hauria de ser avantatjós per a la població.

Per al PP d’Almenara, l’objectiu és fiscalitzar la despesa i treballar perquè aquests estalvis repercuteixin positivament al conjunt de la població: millorar recursos públics, reforçar serveis bàsics o reduir costos de prestacions són opcions a plantejar, assenyalen des del PP.

Aquesta no serà l?única iniciativa que el PP elevi al ple d?aquest dimecres. Els populars han presentat dues mocions més que intenten millorar la vida dels veïns. D’una banda, aprofitar l’edifici públic situat a tocar de la piscina municipal per prestar una oferta d’oci nocturn pròpia que eviti que els joves s’hagin de desplaçar a altres localitats. D’altra banda, dotar la platja Casablanca de recursos que donin resposta a les demandes d’una població creixent: una oficina d’atenció ciutadana, un caixer automàtic i la possibilitat d’estudiar un col·legi electoral per a comicis propers són algunes de les propostes que es plantegen.

Informació i Foto: PP Almenara

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: