El PP d’Almassora recull medicaments, roba i aliments per a les víctimes de Turquia i Síria

El Partit Popular d’Almassora obrirà aquesta tarda la seva oficina d’atenció al ciutadà per recollir aliments, medicaments, roba i altres tipus d’elements i recursos d’emergència per ajudar els damnificats pels terratrèmols de Turquia i Síria.

“L’apocalipsi que es viu en aquests territoris, ja de per si mateixos devastats per una guerra civil que dura més d’una dècada, com és el cas de Síria, mereixen tota la nostra solidaritat i volem col·laborar en el seu auxili”. És per això, tal com ha declarat el portaveu adjunt del PP a Almassora, Vicente Blay Casino Serra, “que si hi ha un motiu per mobilitzar-nos és aquest i desitgem ser centre de recepció de tota mena de recursos i aliments no peribles que ajudin a els qui demanen amb desesperació auxili”.

L’oficina d’atenció ciutadana del PP, situada a la plaça de Pere Cornell, obrirà les portes a la solidaritat dels veïns avui dijous entre les 16.00 i les 20.00 hores. Demà divendres, l’acció continuarà en horari de matí, entre les 10.00 i les 14.00 hores. Tot el material recollit sortirà cap a Turquia el dissabte dia 11 amb autobusos de l’empresa Autos Mediterráneo des de Castelló.

“Volem que es conegui aquesta acció i que els veïns que vulguin aportar el seu granet de sorra a la resolució d’aquest desastre s’acostin fins a la nostra oficina per lliurar roba, aliments, botigues de dormir i sacs, o bolquers i compreses”. “Aquest és un poble que té un cor enorme i ho demostra amb cada crida que es fa per ajudar qui ens necessita”. “Volem que una vegada més puguem donar un cop de mà als qui en aquests moments ho han perdut tot, la seva família, els seus amics, les seves cases i veuen amb desesperació un futur incert”, ha manifestat el portaveu adjunt del PP a Almassora.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: