El PP Castelló s’ha sumat a una nova jornada de protestes per la reforma de l’avinguda de lledó

Els regidors de el Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló s’han sumat a una nova jornada de protestes dels castellonencs que rebutgen la reforma de l’Avinguda de Lledó que pretén dur a terme l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en contra d’una majoria de veïns. Un dijous més han tornat a la plaça major, els xiulets i pancartes contra una obra, que suposa un desemborsament de 3,3 milions d’euros, tot i que ningú ho ha demanat.

El Partit Popular se suma a el rebuig veïnal d’una reforma en l’Avinguda de Lledó per a vianants, restringint el pas als vehicles i sense haver-se respectat el procés previ de participació ciutadana.

Cal recordar que l’alcaldessa va adjudicar el projecte de peatonalització de l’avinguda del Lledó al mes de juliol, totalment d’esquena als veïns. Una reforma que suposa el tancament d’una altra artèria d’accés a la capital de la Plana, a el temps que, tal com està concebuda, limita en excés el pas de vehicles tant longitudinalment com de manera transversal. Aquesta actuació afecta de ple als comerços i serveis de la pròpia avinguda que, irremeiablement, es veuran afectats durant mesos d’obres. També el comerç de centre es veurà afectat el restringir un accés directe a el casc històric. L’excusa de reduir CO2 a l’Avinguda de Lledó tampoc convenç als que ja han comprovat que un major recorregut dels vehicles només farà que contaminin més, concentrant-se les emissions en carrers molt més estrets que l’Avinguda de Lledó.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: