El PP Castelló reivindica el potencial de l’aeroport com bastió turístic de la província

El Grup Popular a la Diputació Provincial ha reivindicat l’aeroport com bastió turístic de la província front “als que l’han convertit en aparcament d’avions i bloquegen el seu enlairament”. Andrés Martínez, diputat provincial de el Partit Popular, considera que “en un moment de crisi econòmica aquesta infraestructura hauria de liderar les oportunitats de la nostra província. No obstant això, els que governen ho releguen a magatzem logístic i àrea d’estacionament “.

El Partit Popular a la Diputació Provincial defensa “el futur de Castelló” des de “la convicció que aquesta terra d’oportunitats mereix tot l’esforç i el treball que garanteixi futur i desenvolupament”. En aquest sentit, explica Martínez, “Messi i Ronaldo fa anys que van arribar a través del aeroport a aquesta província. Ara l’objectiu ha de ser molt més ambiciós, treballar amb altura de mires i amb l’ambició necessària per liderar l’enlairament de Castelló “.

I per aconseguir-ho, l’aeroport “és un pilar de la nostra economia que ha de garantir promoció turística a tots els nivells”. “No podem conformar-nos amb una activitat de supervivència. Ens hem d’esforçar per explotar el màxim les fortaleses d’aquesta província i l’aeroport ha d’exercir de plataforma de promoció a tots els nivells “. Per aquest motiu, “estarem a la banda de la Generalitat Valenciana per a incrementar vols i per establir una direcció de màrqueting que no vagi de mà en mà, com ha passat en els últims mesos”. “La seva inestabilitat ens perjudica enormement”.

Finalment, Martínez reitera que “el PP seguirà posant en valor aquesta instal·lació que en mans de l’PSOE ha penjat el cartell de no hi ha vols deixant als avions en terra”. Perquè, tal com ha manifestat el diputat, “tenim una porta d’entrada a nivell nacional i internacional que no pot seguir tancada. Ens juguem el futur per al nostre territori “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: