El PP Castelló demana millores laborals per al cos de bombers de la ciutat de Castelló i reconeix la trajectòria del seu últim Cap, Agustín Sonseca

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, torna a insistir en la necessitat de millorar les condicions laborals de el cos de bombers de la ciutat de Castelló, igual que porta demanant-per a la resta de treballadors de totes les àrees de la institució local, aprofitant que encara no està tancat el pressupost municipal d’aquest any.

Aquestes millores passarien per una equiparació salarial real amb la resta de cossos de la Comunitat; que es cobreixin les places vacants i es doti de reforços a el cos de Bombers de la capital; que s’implanti la carrera professional; garantir la unificació de serveis de Bombers, Policia Local i Trànsit a la Sala d’Emergències i no hagin de recórrer mai més a la comunicació per WhatsApp, en definitiva, “millores per als que estan diàriament a peu de l’canó per facilitar el dia a dia dels veïns. Els nostres magnífics professionals mereixen desenvolupar la feina en les millors condicions de qualitat, perquè els castellonencs percebin el millor servei “, assegura la portaveu Popular.

I afegeix: “Les nostres reivindicacions són les de fa sis anys, perquè el govern municipal d’esquerres continua sense atendre-les, ara té una nova oportunitat d’incorporar-les en el pressupost municipal d’aquest any, que encara està per aprovar, acumula cinc mesos de retard.

reconeixement

Amb motiu de la recent jubilació de què ha estat Cap de el cos de bombers de la ciutat de Castelló fins al passat mes de febrer, Carrasco ha volgut reconèixer a Agustín Sonseca Maqueda seus més de 42 anys a l’servei dels ciutadans i de la ciutat. En un petit acte en els porxos de l’Ajuntament, Carrasco, acompanyada dels regidors de l’PP li ha fet entrega d’una placa commemorativa, homenatge a la seva trajectòria de funcionari públic exemplar.

Begoña Carrasco, ha agraït a Agustín Sonseca Maqueda, més conegut a l’Ajuntament com Tino, la seva tasca de tants anys, “ha estat un funcionari públic exemplar, que ha demostrat valentia i determinació davant les emergències”.

Cal ressaltar la importància dels cossos de seguretat i empergencias, vetllant pels ciutadans els 365 dies de l’any “No volíem passar per alt l’oportunitat de reconèixer i enaltir la seva meritòria carrera, per a nosaltres Tino és un exemple de professionalitat i dedicació plena al seu treball vocacional, tot un referent aparells molts companys que també li han expressat la seva gratitud, lloant el treball de tota una vida, tot un referent a seguir per a futures generacions futures “, ha afegit Carrasco.

En la trajectòria professional de cal destacar l’estreta relació amb el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, la suma dels dos cossos professionals dota la ciutat ia la província d’una àgil i ràpida capacitat de resposta davant els imprevistos. L’homenatjat va participar com a instructor de la primera promoció dels 35 primers bombers de el Consorci Provincial en l’any 1988. Entre els anys 1995 i 1996 va assumir amb responsabilitat el lloc de Cap de Bombers de el Parc de Plana Baixa a Nules.

Tino ha estat bomber, caporal, sergent, suboficial i oficial cap de el cos de bombers de l’Ajuntament de Castelló. El seu compromís de servei públic de qualitat posa en relleu l’esforç i sacrifici dels que es dediquen a aquesta professió. Per sobre de qualsevol altre interès, els seus companys destaquen el seu treball per l’adquisició dels millors vehicles, materials i equips de mercat per a la resolució de les emergències, amb la finalitat d’aconseguir una ciutat molt més segura i en la qual els ciutadans de Castelló estiguin ben protegits

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: