El PP Castelló defensa el canvi de govern que doni oxigen a les famílies asfixiades per un IPC que torna a pujar

El Partit Popular de la província de Castelló ha defensat un canvi en les polítiques fiscals que garanteixi oxigen a les famílies asfixiades per un IPC que segons la dada avançada del mes de febrer va pujar al 6,1%. El registre del gener, amb una mitjana que a nivell nacional es va situar en un 5,8%, acaba polvoritzat per un increment en els preus, en especial en els aliments i les energies, que “demostra que lluny de mitigar-se el càstig fiscal a les famílies, aquest s’agreuja”.

Salomé Pradas, senadora i portaveu provincial del PPCS, recorda que Castelló va ser al gener la província líder en increment de la inflació a nivell autonòmic. Enfront del 5,4% de València i el 6% d’Alacant, “la nostra va ser la província més castigada, amb un 6,4% que va batre fins i tot la mitjana nacional”.

Les dades avançades del febrer “demostren novament una tendència a l’alça que a Castelló desitgem mitigar tant sí com no amb polítiques fiscals que protegeixin i ajudin les famílies”. “Perquè és urgent fer-ho per greixar les economies domèstiques amb la major recaptació obtinguda durant aquests anys. No és possible que paguem més i rebem cada vegada menys en un escenari on comprar, omplir el dipòsit del vehicle o, simplement, encendre el forn , s’hagin convertit en un luxe que paguem ben car”.

És per això, assenyala la també membre de l’equip econòmic del president regional del PPCV, Carlos Mazón, “que urgeix cada cop més un canvi que sigui capaç de greixar les economies domèstiques perquè són les famílies els millors actius de l’economia. Saben on invertir els seus estalvis i generar consum”, ha manifestat Pradas.

En aquest sentit, la portaveu provincial del PPCS, reivindica el PP “com l’únic partit capaç de garantir estabilitat, futur i oportunitats a les famílies amb un pla fiscal que les protegeixi i alhora generi desenvolupament i aposti pel futur dels nostres sectors productius “.

Rebaixes fiscals a l’IRPF per a les rendes més baixes, ajuts a l’adquisició d’habitatges de segona mà, supressió d’impostos com l’impost de transmissions patrimonials o el d’actes jurídics documentats, ajuts als autònoms que avui pateixen l’increment de les quotes imposat pel Govern de Pedro Sánchez, així com la supressió dels impostos de donacions i successions, “són només algunes de les accions dirigides a generar un estalvi de 1.530 milions dʻeuros a les famílies de la Comunitat Valenciana. “Estem decidits i preparats per ser l´alternativa necessària que retorni la confiança i l´estabilitat a les famílies a partir del 28 de maig”, ha considerat Pradas.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: