El PP Borriana defensa la inversió que posi en valor un Clot abandonat després de les pluges del mes d’abril

El Partit Popular de Borriana ha fet una crida al PSOE perquè protegeixi el Clot de la Mare de Déu que des de les pluges de la primavera passada acumula desenes de canyes trencades i seques a l’entorn.

“Les conseqüències de les pluges torrencials segueixen presents en aquest aiguamoll que és la joia natural de tots els veïns de Borriana. És una llàstima que un entorn tan privilegiat com el Clot acabi en aquestes condicions d’abandó que ens fan mal a tots. Urgeix un reforçament de la neteja, una protecció de l’entorn i una convicció real i manifesta per defensar el Clot en lloc de degradar-lo”.

Vicente Tejedo, regidor del PP a Borriana, ha fet aquest al·legat “perquè molts ciutadans, especialment a l’estiu, gaudeixen recorrent aquest entorn verd situat a la vora del mar. Gaudir del circuit saludable que el circumda i topart amb cúmuls de canyes abandonades des de fa mesos transmet un desistiment que ens perjudica”.

És per això, “com tantes vegades hem demanat”, que la solució “està a creure al Clot i protegir-lo per evitar-ne l’abandonament”. “Les inversions, com el manteniment, la conservació i la neteja, han d’estar regits un pla integral que asseguri l’adequació d’aquest Paratge Natural Municipal de la nostra ciutat”.

En aquest sentit, “des del PP garantim la gestió que asseguri la inversió i la protecció de l’entorn”. “Perquè aquesta joia és de tots, és part del nostre patrimoni i orgull de Borriana. I estem preparats per demostrar que davant de polítiques que abandonen i degraden entorns públics, hi ha una altra manera de gestionar preparada i responsable, que garanteix conservació i protecció. L’alternativa que demana la nostra ciutat”, ha conclòs el regidor del PP.

Informació i Foto: PP Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: