El PP aprofita la visita del ministre Escrivà per reivindicar una rebaixa de la quota d’autònoms a la Seguretat Social

El Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló ha aprofitat la visita a Castelló del ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, per reivindicar una rebaixa de la quota d’autònoms a la Seguretat Social.

El regidor del PP, Juan Carlos Redondo, que ha estat present a l’acte de recepció a l’Ajuntament, ha insistit en la necessitat d’ajudar i no asfixiar els que amb molt de sacrifici aixequen cada dia la persiana, malgrat la crisi. “Demanem al Govern sensibilitat davant la crisi econòmica que està portant al tancament molts negocis, és urgent ajudar les pimes i autònoms a recuperar l’ocupació que s’ha destruït i se segueix destruint”, explica. Més de 325.000 autònoms han abaixat la persiana durant la pandèmia.

El nou sistema, amb l’alça de les bases de cotització és -segons els Populars-, insensible, desigual i injust amb un col·lectiu que no s’acaba de recuperar. Proposa una nova sablada per al col·lectiu, un sistema feixuc d’ajudes, que lluny d’ajudar acabarà per asfixiar un gran percentatge de treballadors per compte propi i que a Espanya feia servir més de 4 milions de treballadors.

“Menys burocràcia per poder agilitzar els tràmits i ajuts directes és el que necessiten les pimes i autònoms. És per això que el Govern de Pedro Sánchez no hauria d’executar cap proposta de modificació del règim de cotització a la Seguretat Social que impliqui un increment de les quotes d’autònoms”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: