El pavelló de Comunitat Valenciana rep la visita de 1.400 agents de viatges a la I Fira Virtual de Turisme nacional ‘Vecisa2020 5D’

 
El pavelló de la Comunitat Valenciana ha rebut la visita de 1.400 agents de viatges a la primera fira virtual de turisme nacional Vecisa2020 5D.

El certamen, totalment virtual, se celebra des del 7 a l’10 de juliol i els dos primers dies ha estat exclusivament destinat als agents de Viatges El Corte Inglés.

Durant els dos dies de fira, el pavelló virtual de la Comunitat Valenciana ha rebut un total de 1.399 visites que han realitzat la descàrrega de 2.604 documents i han sol·licitat 526 reunions.

Les dades mostren que han participat un total de 1.980 usuaris i usuàries que han realitzat un total de 9.913 visites a l’auditori. A més, les visites totals a escena pavellons es xifren en 4.645, mentre que el pavelló de la Comunitat Valenciana ha rebut 1.399 visites.

En aquesta fira virtual, Turisme Comunitat Valenciana participa en un pavelló amb 17 estands. Així, n’hi ha un de la pròpia Comunitat en què seran presents diferents associacions i entitats sectorials i altres 16 que compten amb la presència de les sis marques turístiques de la Comunitat.

A més dels productes de Creaturisme: Mediterrani Natural i Rural, Mediterraneo Actiu i Esportiu, Cultural i la marca de promoció gastroenológica l’Exquisit, també participen en el pavelló de la Comunitat els diferents ‘conventions bureaux’ per atendre els 500 agents de MICE que es preveu participin en l’esdeveniment.

Aquest dijous la fira obre les portes a al públic general yofrece informació de tota l’oferta turística de la Comunitat i els diferents canals de reserva

Presentació de l’oferta de la Comunitat

La Comunitat Valenciana participa també en la primera fira virtual de turisme nacional ‘Vecisa2020 5D’ amb diferents presentacions de productes turístics a l’Auditori de la Fira.

En concret, el dimarts 7 de juliol es van iniciar les presentacions de la Comunitat Valenciana amb la Mediterrània Natural-Rural i dimecres es va presentar a l’auditori l’oferta de Turisme Actiu-Esportiu.

A més, aquest dijous es presenta l’oferta turística de la Mediterrània Cultural i el divendres l’Auditori acollirà la presentació ‘Comunitat Valenciana teu Pròxim Destinació Gastronòmic: L’Exquisit Mediterrani’.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: