El Patronat Provincial de Turisme realitza una street màrqueting al costat de l’Estació del Nord de València

El Patronat Provincial de Turisme ha realitzat per huité any consecutiu una street màrqueting al carrer Xàtiva de València, al costat de la Plaça de Bous i enfront de l’Estació del Nord, on ha instal·lat un estand d’informació turística. Segons la diputada provincial, Virginia Martí, es tracta de “una acció promocional directa en un dels principals mercats emissors de turisme de la província, amb la qual es pretén posar en valor els productes turístics provincials”, i per a la implementació de la qual “s’ha contemplat un pla de contingència enfront de la Covid-19”. Es duu a terme “en un dels punts neuràlgics de València pel qual diàriament passa un elevat volum de persones de la capital i la seua àrea d’influència”.

 

L’estand ha constat de sis carpes tipus haima, retolades amb la marca turística de la província i imatges de productes turístics castellonencs, que ocupen superfície de 54 metres quadrats. En aquesta edició, per la pandèmia ha sigut necessari habilitar un circuit de seguretat sanitària d’entrada i eixida per a les persones que s’han acostat a la carpa, on s’han col·locat panells de metacrilat i difusors de gel hidroalcohòlic. A més, ha sigut obligat l’ús de màscara, guardar la distància de seguretat i la realització d’un control d’aforament.

 

En els diferents taulells hi ha hagut informació turística d’empreses i municipis de la província, que s’ha distribuït entre els vianants que passen per davant de l’estand. Al costat de la carpa s’ha instal·lat una pantalla LED de 4 x 2 metres per a la projecció de vídeos turístics i imatges promocionals de la la província. A més, tant el propi Patronat com la marca Castelló Ruta de Sabor disposen d’espai d’informació reservat en l’estand.

 

Aquesta street màrqueting compta amb la participació dels ajuntaments de Benicarló, Cabanes, Cirat, Montanejos, Orpesa, Segorbe i Torreblanca, així com els municipis agrupats sota la Mancomunitat de l’Alt Palància, Mancomunitat dels Ports, Terres del Maestrat i l’Associació de Municipis del Sud de Castelló.

 

Virginia Martí ha incidit en la importància d’aquesta acció promocional que es desenvolupa a València, ja que en 2019 “el turisme de la Comunitat Valenciana va representar el 32,88% del total viatgers que van arribar fins a la província” i perquè “les pernoctacions de turistes procedents de la pròpia Comunitat van suposar el 26,15% del total”.

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: