El Patronat Costa Blanca mostra als mercats danès i holandès les seves propostes de turisme esportiu

El Patronat Costa Blanca participa durant aquest cap de setmana a diferents fires nacionals i internacionals per tal de promocionar l’àmplia oferta turística que atresoren els municipis de la província, amb propostes enfocades en aquesta ocasió a l’àmbit esportiu i gastronòmic.

L’organisme autònom de la Diputació d’Alacant assistirà fins diumenge a la ciutat holandesa d’Utrecht al certamen Fiets a Wandelbeurs, especialitzat en ciclisme i senderisme.

“Després de dos anys, un dels esdeveniments més importants de ciclisme i senderisme d’Europa torna a obrir les portes i, com no podia ser altrament, la Costa Blanca estarà present”, ha explicat el director de l’ens provincial, José Mancebo , qui ha assenyalat que actualment “som la primera destinació de la Comunitat triada pels neerlandesos, amb un increment molt significatiu de les pernoctacions en els càmpings de la nostra província a l’era post-covid”.

Durant les diferents jornades de treball, els tècnics del Patronat Costa Blanca difondran l’oferta turística de la província entre el públic i, a més, mantindran diverses reunions amb operadors turístics i agents de viatge per tal d’ampliar la seva xarxa de contactes i establir futures línies de col·laboració conjunta.

L’organisme autònom acudeix a aquesta fira sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña, al costat dels municipis d’Altea, Benissa i Calp.

‘Ferie For Alle 2023’

D’altra banda, el Patronat provincial viatja també aquest cap de setmana a Hering, a Dinamarca, per participar a la ‘Ferie For Alle 2023’, un certamen de caràcter multiproducte que abasta tant propostes de vacances com de caravana i golf. En aquesta edició, l’ens de la Diputació d’Alacant aposta com a novetat per ampliar la seva presència, tant als taulells dedicats a aquest esport com als orientats a promocionar l’oferta hotelera i de càmpings.

Dinamarca representa un dels mercats més consolidats i de més poder adquisitiu en l’àmbit turístic i compta amb una gran projecció a la Costa Blanca. Per als danesos, el turisme esportiu, juntament amb el de sol i la platja, continua sent un dels elements determinants a l’hora de definir-ne el període de vacances.

Per això, les propostes turístiques lligades al golf suposen una activitat econòmica de relativa importància. La pràctica d’aquest esport s’ha convertit en un incentiu de primer ordre a la província per l’espectacular creixement de turistes que el practiquen, amb un perfil d’alt poder adquisitiu i fidelitat a la destinació.

En aquest sentit, Mancebo ha recordat que la despesa realitzada pels turistes aficionats a aquesta disciplina i la derivada de les accions complementàries dels camps de joc “té una important repercussió en l’economia alacantina, generant a més ocupació, producció i renda en moltes altres activitats, tal com deriva de l’estudi relatiu a l’impacte d’aquest sector a la província desenvolupat per la Cambra de Comerç d’Alacant”.

Fira Navartur Navarra

La Fira Navartur de Navarra és un altre dels esdeveniments on acudirà aquests dies el Patronat de Turisme per consolidar els desplaçaments nacionals i difondre l’oferta cultural, gastronòmica i de naturalesa, especialment dels municipis de l’interior de la província.

Durant la seva participació en aquesta cita destinada tant a professionals com al públic final, l’organisme de la Diputació d’Alacant durà a terme, així mateix, diferents activitats com degustacions culinàries en què s’apostarà per la incorporació de la sostenibilitat al turisme gastronòmic o projeccions de vídeos promocionals.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: