El Partit Popular reclama la declaració de zona catastròfica per a la costa de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha reclamat la declaració de zona catastròfica per a la costa de Castelló després de la gravetat dels danys provocats per un temporal que avui ha començat a remetre. “Demanem igualtat de tracte a l’PSOE. La devastació és absoluta”, ha assenyalat Miguel Barrachina, president de l’PP a Castelló.

Fa exactament tres anys, el 24 de gener de 2017, el llavors ministre de Foment de l’PP, Íñigo de la Serna, al costat de la secretària d’Estat de Medi Ambient, van visitar el municipi d’Almenara, amb una alcaldessa socialista, per interessar-se per la gravetat de l’temporal registrat llavors. Tres dies després, el 27 de gener, el Consell de Ministres, aprovava la declaració i anunciava l’ordre d’ajudes. “Avui, amb el doble de ministres a l’Executiu de Pedro Sánchez, encara no han mogut un dit per interessar-se per Castelló en una mostra més de maltractament cap a la nostra província”, ha assenyalat el dirigent de l’PPCS.

Barrachina ha reclamat a l’PSOE “inversió immediata, no pegats. Perquè la seva declarat abandonament i càstig cap a la nostra costa d’aquests últims anys ens condueix a la situació actual”. La borrasca Glòria “ha destrossat de nord a sud el nostre litoral” i des del PSOE “ni tan sols Ximo Puig ha visitat la província, en una demostració palesa del que li importa Castelló”.

El temporal arriba exactament tres anys després que un altre temporal de pluges de gran magnitud provoqués danys devastadors a la província. “El ministre de l’PP va visitar Castelló i va anunciar la declaració de zona catastròfica amb una partida d’ajudes d’emergència que abans de Setmana Santa ja estaven aprovades i invertides”. L’objectiu, ha recordat Barrachina, “era precisament que una província declaradament turística rebés als visitants per Setmana Santa amb les seves platges a punt per a l’arribada de l’turisme”. I avui, ha lamentat el president de l’PPCS, “tenim una catàstrofe de la mateixa índole i el PSOE, en lloc d’actuar immediatament, menysprea la nostra província”. “Anuncien ajudes d’emergència per a una situació greu i lesiva per Castelló a la qual ni tan sols visita Puig, més ocupat en contractar assessors que a preocupar-se per la situació en què han quedat centenars de famílies després de perdre, literalment, els seus habitatges”.

Des del PP, “lluitarem per tots els nostres veïns, els que han patit danys devastadors en els seus domicilis. Per la nostra província, per recuperar les infraestructures que fruit de l’abandonament i deixadesa de l’PSOE s’han esborrat de el front litoral. Per Castelló, perquè davant d’un PSOE que ens castiga hi ha un PP que protegeix i defensa els interessos d’aquesta terra privilegiada “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: