Compte: “L’Ajuntament de Benicarló torna a suspendre en emergències”

El regidor Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Benicarló José Maria Compte ha assegurat que “de nou, l’Ajuntament de Benicarló suspèn en emergències”. “I és que en cada temporal, tenim la mateixa història. Manca de coordinació, manca de recursos i falta de previsió “, ha assenyalat l’edil, qui ha lamentat que” sembla que hagi de passar alguna desgràcia perquè des de l’Executiu aprenguin la lliçó “.

Així, el regidor ha criticat “la mala senyalització de molts vials que es troben inundats, la saturació dels serveis d’emergències i l’escassetat de mitjans doncs, en el cas de la Policia Local, a més de ser una plantilla curta, no tenen un vehicle 4 × 4 imprescindible per a aquests episodis “.

En aquest sentit, l’edil ha posat èmfasi que “aquesta seguretat deficient no només surt a flotació quan hi ha alguna borrasca, sinó també en els actes diaris organitzats pel consistori”. Per tot això, el regidor ha demanat que “es doti dels recursos materials i econòmics suficients a la Policia Local, les brigades d’obres, la Creu Roja i Protecció Civil”. “Tots aquests serveis han de treballar de forma coordinada i escometre simulacres conjunts com a mesura preventiva”, ha defensat Compte, qui ha afegit que “també és important elaborar un pla especial d’inundacions sobre els vials de la ciutat on s’acumula més aigua”.

Finalment, el regidor ha manifestat que “per vigilar que això es compleixi i tenir la informació de primera mà demanem a l’executiu socialista poder participar en les Juntes de Seguretat com a membres de la corporació municipal”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: