El Partit Popular de Castelló reclama a Govern que es paguin i als ERTES als afectats

La senadora de el Partit Popular per Castelló, Salomé Pradas, ha exigit avui a el Govern central que ampliï la plantilla d’empleats del SEPE (Servei Públic d’Ocupació) perquè es paguin els ERTES pendents. Cal tenir en compte que a la província de Castelló hi ha més de 64.000 sol·licituds d’afectats per un d’aquests Expedients Temporals “i hi ha molts casos d’impagament” el que està generant problemes socials molt greus.

Una situació que preocupa molt a l’PP de la província. Tant és així que la senadora per Castelló ja va realitzar una contundent intervenció aquesta setmana al Senat d’Espanya davant la ministra de Trbajo, Yolanda Díaz. “El urgent és que aportin una solució ja perquè s’estan provocant problemes molt greus en les famílies afectades per la mala gestió de Govern de Sánchez”.

La senadora ha preguntat a Govern si estan disposats a acceptar la proposta de l’PP, continguda en el Pla Activem Espanya, d’estendre els ERTO fins a finals d’any, amb especial atenció a l’hostaleria, el turisme, comerç i indústria.

Salomé Pradas ha recordat a la ministra que els governs del presumpte canvi s’han d’aplicar, a l’hora de la veritat, mesures eficaces que copien de el PP, referint-se als ERTO, un procediment que va ser incorporat en la reforma laboral de 2012 i que va ajudar a salvar milers de llocs de treball. “Els ERTO, a més d’aplicar-los, cal pagar-los”, ha dit Salomé Pradas i ha retret a la ministra Díaz que encara, a dia d’avui, milers d’afectats per un ERTO singuen sense cobrar, “hi ha autèntics drames”, i ha preguntat “si aquest és l’escut social que vostès prometien”.

La senadora per Castelló ha lamentat a més “que el Govern estigui jugant amb el treball dels espanyols i mercadejant amb Bidlu el futur de l’mercat laboral en un moment tan sensible i preocupant com l’actual”.

Salomé Pradas ha insistit que cal estar a la banda dels empresaris i els autònoms, perquè això, segons ell, és estar a la banda dels treballadors. I, no obstant això, “el govern ataca els empresaris”.

Informació i Foto: PP Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: