El Parc Científic de la UA signa un acord amb Devesa & Calvo i Fellow Funders per facilitar l’accés a finançament de les seves empreses vinculades

El rector de la Universitat d’Alacant (UA) i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant (PCA) Manuel Palomar, el CEO de Devesa & Clau Advocats, David Devesa i el CEO de Fellow Funders, Francisco Mariscal, han subscrit un conveni de col·laboració per explorar potencials processos d’inversió en empreses innovadores vinculades a l’PCA que permeti el seu desenvolupament econòmic i empresarial així com dotar-los de les màximes garanties legals per afrontar amb èxit aquests processos.

En aquest sentit, el conveni recull un acord per al desenvolupament de diferents accions que afavoreixin tant l’accés al finançament com la millora de la gestió financera de les empreses vinculades a l’PCA. Aquestes accions van dirigides a afavorir el finançament de les empreses vinculades a l’PCA mitjançant la realització d’aportacions tant dineràries com no dineràries, a donar suport al finançament de les empreses vinculades a l’PCA a través de la posada en contacte amb altres potencials inversors o mitjançant l’acompanyament per a la seva cotització en mercats borsaris ia col·laborar amb les empreses vinculades a l’PCA mitjançant accions concretes tendents a el desenvolupament de la seva estratègia empresarial, legal i fiscal.

Devesa & Calvo Advocats és una firma legal especialitzada en la prestació de serveis d’advocacia dels negocis per a empreses, inversors i institucions que operen a Espanya. David Devesa, CEO de Devesa & Calvo, és també conseller d’Administració de la fintech alacantina FacePhi, societat cotitzada tant al MAB com a Euronext.

Dins el tipus de projectes escomesos pel despatx, destaca l’assessorament per a operacions de M & A, informes d’auditoria preventiva, així com l’acompanyament legal i fiscal a les companyies a fi a l’obtenció de fons propis via sortida a MAB, Euronext, crowdfunding o fundraising, amb les màximes garanties per als seus promotors “.

Per la seva banda, Fellow Funders és una plataforma d’inversió col·lectiva amb dues missions fonamentals: d’una banda, oferir a les empreses una font de finançament alternativa, i de l’altra, oferir als inversors projectes amb alt potencial de creixement.

Manuel Palomar, rector de la UA i president de l’PCA, ha manifestat la seva satisfacció per l’acord assolit amb tots dos partners. “És molt important per a les empreses de el Parc i per al propi parc, comptar amb aliats de primer nivell com Devesa & Calvo i Fellow Funders tant per al desenvolupament legal com per a la captació d’inversors en projectes innovadors com els que es generen en l’entorn de la nostra universitat “, ha assenyalat el rector.

Olga Francès, gerent de l’PCA, valora de forma molt positiva l’acord aconseguit ja que significa que les companyies vinculades a parc veuran reforçat el servei de valor afegit que ja ofereix el parc en matèria de finançament, potenciant en aquest cas instruments de finançament alternatiu. Olga Francès ha indicat que “aquest acord segueix reforçant a l’PCA com un espai referent en la província d’Alacant de generació i suport a empreses innovadores i emergents”.

Per la seva banda, David Devesa, CEO de Devesa & Calvo Advocats assegura que “ens hem adonat que el finançament alternativa i la sortida a cotització en mercats de valors són uns grans desconeguts a la província d’Alacant, amb algunes comptades excepcions. Per això, amb aquesta iniciativa conjunta entre el Parc Científic de la UA, Fellow Funders i Devesa & Calvo, volem ajudar a les empreses alacantines a créixer amb força, a descobrir nous horitzons en els quals potser encara no hagin pensat “.

Informació i Foto: Universitat d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: