El nou taller AlumniSAUJI posa el focus en la intel·ligència emocional i el burnout en el món de la docència musical

El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ha organitzat per al dia 16 de març a les 13 hores, de manera presencial i en línia, el taller del treball «La intel·ligència emocional i el burnout en l’educació musical», on la recentment graduada en Recursos Humans i Relacions Laborals Aitana Gimeno Gómez presentarà les investigacions reflectides en el seu treball de fi de grau.

Cada volta és més habitual la interrelació en distintes disciplines que es complementen i ajuden a millorar en tots els àmbits que els afecten. Amb aquest nou taller TF, AlumniSAUJI posarà el focus a analitzar les variables d’intel·ligència emocional (IE) i síndrome d’esgotament professional (burnout) en el món de la docència musical.

El taller presentarà una tècnica innovadora i revolucionària on s’ha avaluat la influència de diferents variables en la docència musical per tal d’aconseguir una major excel·lència docent, centrant-se en les diferents dimensions de la intel·ligència emocional i el burnout com els ítems més dominants, amb una proposta final per a millorar dels nivells d’IE en el sector laboral.

Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte creat per AlumniSAUJI per a divulgar i difondre les investigacions que l’alumnat de grau i postgrau realitza en els seus treballs de fi de grau i de màster, respectivament, a través de tallers presencials i en línia. La inscripció és gratuïta i ja està oberta.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats, però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació:

https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/base/formacio/formacio-alumni/reservori2122/TF/rrhh/

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: