El Museu de les Ciències presenta el musical ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu ‘

El Teatre de la Ciència de al Museu dels Ciències ha acollit avui la presentació de l’obra teatral ‘Ramona i Cajal. El secret de Museu ‘, “l’únic musical científic de l’escena nacional” tal com ha destacat el director general de la Ciutat dels Arts i els Ciències, Enrique Vidal, en un acte a què ha assistit el secretari autonòmic de Turisme i president de el Consell d’Administració de CACSA, Francesc Colomer.

En la seva intervenció, Enrique Vidal, ha destacat que “les ciències i les arts formen un tot i no estan enfrontades, com en aquesta mateixa planta de al Museu queda de manifest en l’exposició ‘Play. Ciència i música”. Amb el musical científic ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu ‘, Vidal ha assenyalat que’ abordem de nou aquesta vinculació entre les ciències i les lletres, i oferim una proposta de qualitat, que combina la divulgació científica amb el teatre, per a tots els públics ‘.

Aquesta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el Màster en Art Dramàtic Aplicada de la Universitat d’Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic de l’esmentat màster, a l’capdavant de la producció.

L’espectacle està inclòs a l’entrada de al Museu dels Ciències i se celebra al Teatre de la Ciència. El públic podrà reservar-vos al punt info de la primera planta d’al Museu. L’obra es representarà a partir de l’28 d’octubre, els dijous i diumenges a les 11:00 i 12:30 hores, dissabtes a les 16:00 i 17:30 hores. El proper festiu, dilluns 1 de novembre, la sessió serà a les 16:00 hores.

Comèdia musical familiar

A través d’una posada en escena amb cançons originals, animacions i efectes audiovisuals, ‘Ramona i Cajal’ és una divertida representació musical en què dos joves viuen una infinitat d’aventures durant una nit al Museu buscant un secret ocult en el seu interior.

Els protagonistes de ‘Ramona i Cajal’ coneixen a les persones més importants de la història de la ciència, tenen diàlegs interessants i diferents amb objectes de museu, canten amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i es sorprenen el escoltar Einstein també rapejar sobre els secrets de l’espai i de el temps.

Altres grans personatges apareixen durant aquesta aventura per obrir-nos els ulls als moments més rellevants de la ciència. La història de l’astronomia explicada per un telescopi, la mateixa poma de Newton o fins i tot la cadira de rodes de Stephen Hawking ajuden els dos protagonistes en la seva recerca.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: