El Museu de les Ciències ofereix els caps de setmanes visites guiades a la nova exposició ‘Play. Ciència i música ‘

El Museu de les Ciències ofereix els caps de setmanes visites guiades a la nova exposició ‘Play. Ciència i música ‘. Acompanyat per personal de Museu dels Ciències que els guia a través de la mostra, el públic coneix de primera mà les curiositats i detalls més interessants d’aquesta nova exposició que aborda la relació entre la música i la ciència.

Les visites es realitzen tots els dissabtes i diumenges a les 13 i 16 hores. El preu és de 2,5 euros per persona i cal adquirir a més l’entrada a al Museu dels Ciències.

La visita es completa amb tallers en què es proven ‘efectes sonors’ i es convida a el públic a tocar instruments. Al taller s’endinsen en la ciència de el so: com es genera, com es propaga, com es percep i s’analitzen les característiques que el fan tan divers. També aprenen els trucs i coneixen què artefactes s’utilitzen en les pel·lícules per generar determinat efectes sonors.

‘Play. Ciència i música ‘mostra al públic una àmplia col·lecció històrica d’instruments musicals, espais amb experiències interactives al voltant dels processos creatius i cognitius de la música, i el convida a viure experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d’una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual són algunes de les propostes de l’exposició produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: