El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Peníscola per a fomentar accions de promoció de turisme cinematogràfic

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Peníscola per a la realització d’el pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l’Ajuntament de Peníscola dugui a terme les actuacions de el pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Peníscola es compromet a realitzar les accions que comprèn el pla de promoció del producte cinematogràfic com la producció de material promocional, accions de màrqueting i accions promocionals adreçades a al turista.

En concret, Peníscola realitzarà accions per impulsar experiències de turisme vivencial, accions en premsa i mitjans especialitzats, actuacions dirigides a l’turista final que visita la ciutat, així com material promocional de la destinació.

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre els quals Peníscola ocupa un lloc destacat com un dels principals destinacions de Castelló.

A més, Peníscola s’ha convertit en un escenari extraordinari i excepcional de grans pel·lícules de segle XX i en l’actualitat és localització de famoses sèries televisives, el que atorga a l’municipi una enorme notorietat.

D’aquesta manera, l’objectiu d’aquest conveni persegueix la posada en valor de les obres cinematogràfiques gravades al municipi de Peníscola per oferir un producte que, a més de no ser estacionari, s’assenta sobre una condició singular, escenari cinematogràfic.

A més, promocionar els escenaris de rodatges comporta promocionar els recursos històrics i culturals de la ciutat. Així mateix, promocionar la gastronomia vinculada a aquests escenaris ofereix la possibilitat d’unir en una mateixa campanya diversos aspectes turístics de la ciutat, oferint un producte únic i diferenciador d’altres destinacions turístiques.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: