El Museu de les Ciències continua amb la promoció d’entrada única a 4 euros fins el 24 de juliol

El Museu de les Ciències continua amb la promoció d’entrades a 4 euros fins al 24 de juliol. Amb aquesta tarifa única, la Ciutat dels Arts i els Ciències s’adapta la tarifa a la situació de Museu per la limitació d’ús tàctil d’alguns mòduls causa de les mesures higienicosanitàries.

Amb l’entrada a al Museu s’inclouen, per primera vegada, les visites a un dels espais més impressionants de la Ciutat dels Arts i els Ciències. Es tracta del voladís sud, el de més altura i que recau cap al Umbracle, des d’on es contemplen unes vistes panoràmiques de tot el complex, de l’Hemisfèric, el Palau de les Arts, l’Àgora i l’entorn de llacs, a més de l’antic llit de el Túria i la ciutat.

Les visites es realitzen en grups reduïts des de la tercera planta d’al Museu dels Ciències i és una ocasió per contemplar les millors vistes i realitzar unes fotos panoràmiques.

Entre altres novetats, a més de la visita a la terrassa exterior de l’Museu dels Ciències que recau cap al Umbracle, es poden visitar les noves exposicions ‘Junts podem aconseguir-ho’ realitzada pel Consell de l’Infància de al Museu dels Ciències i ‘Davant el canvi, canviem ‘, totes dues dedicades a la lluita contra el canvi climàtic.

Les instal·lacions de Museu i de l’Hemisfèric, primeres a rebre a Espanya el Certificat de Turisme Segur, atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), s’han adaptat per garantir la seguretat dels clients i personal amb mesures higienicosanitàries, barreres anticontagio i senyalètica per permetre el distanciament social.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: