El Museu de Belles Arts difon el seu programa cultural per al segon trimestre de l’any

El Museu de Belles Arts de València ha difós el programa cultural del segon trimestre de l’any, que omplirà les vesprades del Museu amb cinema, conferències, música, dansa i teatre. Els matins del diumenge es reserven per als espectacles infantils.

Els dimarts de cinema estan dedicats al ‘Queer Horror’, un encreuament entre el ‘queer’ i el gènere cinematogràfic de l’horror que mostra comportaments i problemàtiques homosexuals de manera metafòrica, amb títols tan primitius d’aquest gènere com ‘La hija de Drácula’, de 1936, fins a ‘La piel que habito’, de 2011.

Els dimecres s’ocuparan amb música de diferents estils (flamenc, clàssica, pop) amb dansa i s’introdueix el teatre amb representacions de format de curta duració de les companyies ‘Vudú Teatro’ i ‘Nelo Sebastián’.

Entre els conferenciants del dijous, les sessions s’iniciaran amb Tomás Llorens, exdirector de l’IVAM i del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía, i conservador en cap del Museu Thyssen-Bornemisza de 1991 a 2005, i comptarà amb noms destacats com els d’Amadeo Serra (Universitat de València), Fernando Checa (Universitat Complutense de Madrid), María Dolores Jiménez-Blanco (Ministeri de Cultura), Pilar Benito (Patrimoni Nacional) o Miguel Zugaza (Museu de Belles Arts de Bilbao).

El curs de formació organitzat per l’Associació d’Amics del Museu aquest trimestre estarà dedicat al Modernisme i en els matins dels diumenges repetirà Títeres La Matallina per la gran acceptació entre el públic infantil.

El cicle de cinema comença a les 17.00 hores; les activitats d’arts escèniques i acadèmiques, a les 18.00 hores; el curs de formació serà els divendres a les 11 hores, i els diumenges infantils, també a les 11 hores. Entrada gratuïta fins a completar l’aforament. La inscripció prèvia estarà oberta des de les 10.00 hores del dia anterior a cada activitat, telefonant al 96 387 03 00 (màxim, 2 localitats per persona).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: