El MUA inaugura demà la primera exposició de el nou curs acadèmic: “Prana. Luis Sanus”

El Museu de la Universitat d’Alacant presenta “Prana”, una exposició en què l’artista Luis Sanus (Alcoi, 1971) mostra una selecció del seu treball més recent. L’acte inaugural tindrà lloc demà divendres 17 de setembre, a les 19 hores, a la Sala el Cub de el MUA, i amb ella s’obre el nou curs expositiu del Museu de la Universitat d’Alacant. La mostra romandrà oberta a el públic fins al 17 d’octubre.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, Luis Sanus es mou entre la pintura, el modelatge i el disseny. La seva pintura en els últims anys ha evolucionat des de la figuració de caràcter més onírica i introspectiva a l’abstracció com a forma d’expressió artística, el que li permet desenvolupar línies de treball més orgàniques i enèrgiques.

Prana, és un terme utilitzat en ioga que prové de l’hinduisme i de la paraula sànscrita prana, que fa referència a l’energia vital que connecta tot el que existeix a l’univers. Una força absoluta que impregna tot el que ens envolta, l’essència mateixa de la vida. Luis Sanus centra la seva investigació en aquesta energia des del seu coneixement de l’ioga i el mindfulness i el trasllada a les seves obres, a les quals dota d’una gran expressivitat mitjançant l’ús de la color i de la llum.

El resultat és una experiència emocional carregada de lluminositat que té una relació directa amb la llum d’Alacant, ciutat en la que l’artista resideix i que està present en tota la mostra.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: