El litoral de la Comunitat Valenciana arriba al 84% d’ocupació i l’interior supera el 73% en el pont del Pilar

Informació i Foto: http://www.gva.es

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dimecres que la Comunitat Valenciana “part amb unes previsions properes al 84% al litoral i superiors al 73% a l’interior per aquest pont del Pilar”.

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per l’Agència Valenciana del Turisme a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior, de la Comunitat Valenciana per als pròxims dies del 12 al 15 d’octubre.

Així, segons el sondeig referit a aquesta festivitat d’àmbit nacional la Comunitat Valenciana compta a dia d’avui amb unes reserves confirmades estimades en un 83,39% al litoral, on el percentatge més alt el registra Benidorm, amb un nivell de reserves que ja arriba al 91%.

L’ocupació prevista al litoral de la província de València ronda prop del 75%, i l’enquesta mostra que la ciutat de València arriba a més del 84% d’ocupació. Per la seva banda, el litoral de Castelló compta amb una previsió d’ocupació per a les nits del 12 al 14 d’octubre superior al 78%, i el litoral alacantí, sense incloure Benidorm, té una previsió del 77,82%.

Així mateix, la ciutat d’Alacant preveu una ocupació pròxima al 81% per a aquest pont del Pilar, tres punts més que la mitjana del litoral de tota la província alacantina, motivada per l’inici de l’obertura de la Race Village del port d’Alacant.

Per Francesc Colomer és “francament interessant” que les ocupacions que registren els nostres hotels durant aquest pont i el passat 9 d’octubre, siguin similars a les obtingudes en plena temporada turística estival, la qual cosa significa que “la lluita contra l’estacionalitat l’anem guanyant entre tots “.

Segons el parer del secretari autonòmic “hi ha un sector turístic molt competitiu, molt motivat i disposat a innovar” i advoca per “avançar clarament en un concepte nou, en una estratègia que passa per demostrar als mercats que la Comuntiat Valenciana val i està oberta durant tot l’any “.

En aquest sentit, Colomer ha volgut reiterar l’aposta per “qualificar productes, invertir en capital humà, consolidar plantilles i demostrar que aquí la nostra gran diversitat permet poder plantar cara en els millors mercats turístics”.

Per això, ha recalcat que “des de Turisme es seguirà invertint en estratègies, com la de #Creaturisme, que ens ajudin a crear producte complementari i generar flux de turistes durant tots els mesos de l’any”. De fet, “en aquest últim trimestre de l’any, anem a intensificar la nostra promoció en certes ciutats espanyoles clau i ben connectades amb la Comunitat Valenciana”, ha afegit Colomer.

Previsió en hotels d’interior

Pel que fa a l’interior, les previsions per al Pont del Pilar que maneja l’Agència Valenciana del Turisme indiquen que els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació superior al 73%.

Per províncies, els hotels d’interior de Castelló estimen una ocupació pròxima al 70% per als dies compresos entre el 12 i el 15 d’octubre; els hotels de la província d’Alacant estimen més del 55% d’ocupació i els de la província de València compten amb unes reserves properes al 85%.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: