El Ivace i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores seleccionen a les 10 empreses que participaran en la 3a edició del ‘Scale Up’ al setembre

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València, en col·laboració amb entitats de suport a el sector emprenedor de la Comunitat Valenciana, han escollit a les 10 empreses que participaran a partir del mes de setembre en la 3a edició de el programa europeu de creixement empresarial ” Scale Up ”.

Les empreses seleccionades són Caponnetto Hueber SL, Darwin Bioprospecting Excellence SL, Navlandis SL, Next Electric Motors SL, NEXUM Global IOT Services SL, SingularGreen SL, Smart Fan SL, Smart Induction Converter Technologies SL, Skroller SL i Super Squad Interactive SL, els quals es beneficiaran d’assessorament especialitzat per créixer i donar el salt a mercats internacionals.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha valorat aquesta convocatòria “que ha estat possible gràcies a l’esforç col·lectiu i que s’ha vist condicionada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19”.

El projecte ‘Scale Up’, és un programa exclusiu de creixement empresarial que gestiona el Ivace a la Comunitat en col·laboració amb el CEEI de València i que neix amb l’objectiu de convertir a les pimes i ‘startups’ participants en negocis escalables amb alt potencial de creixement, i per tant, més atractius per a inversors i finançadors publicoprivats.

En aquesta edició s’han presentat 41 candidatures, un 34% més que en la convocatòria anterior “el que posa de manifest una vegada més que som una Comunitat amb un enorme potencial emprenedor i amb unes institucions bolcades a donar suport a les persones emprenedores”, ha assenyalat Júlia Company.

La tercera edició de el programa ‘Scale Up’ arrencarà el setembre amb un pla de més de 50 hores de ‘training’ i ‘coaching’ amb destacat personal expert i professionals de reconegut prestigi en l’àmbit empresarial que finalitzarà al gener de 2021.

També està prevista l’organització d’un esdeveniment exclusiu en el qual les empreses participants podran presentar-se davant inversors, en l’última fase, es premiarà amb 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l’empresa amb major potencial de creixement.

El jurat ha estat format per representants de l’ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com ara José Vicente Villaverde (AJEV. Assoc. Joves Empresaris de València); Carmen Martínez (Big Ban Angels); Elisa de l’Rio (CEV-Confederació empresarial valenciana); Immaculada Bea (IVF Institut valencià de finances); Jaume Esteve (Speedout Advisory); Nacho Mas (Startups València); Pedro d’Àlaba (Tech Transfer UPV – Clau major); Rafael Escamilla (Ivace- Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) i Jesús Casanova (CEEI València).

empreses seleccionades

– Caponnetto Hueber SL

Empresa basada en el domini intensiu de el coneixement científic i tècnic en el camp de la Dinàmica de Fluids Computacional (CFD) -Amèrica ‘s Cup- per al món marítim. Aportant creativitat, innovació i disseny, i l’ús d’eines i metodologies, principalment en CFD i optimització. Desenvolupament tecnològic de VIDA: Virtual Intelligent Design Assistant.

– Darwin Bioprospecting Excellence SL

Empresa biotecnològica que realitza bioprospecció microbiana. Els microorganismes s’utilitzen en una gran varietat de processos de la indústria alimentària, farmacològica, cosmètica i energètica, entre d’altres.

– Navlandis SL

Empresa tecnològica que ha desenvolupat un innovador contenidor plegable, ZBOX, que permet estalviar en transport, manipulació i emmagatzematge de contenidors buits, amb l’objectiu d’aconseguir un transport més sostenible des del punt de vista econòmic i mediambiental. A més, s’estan incorporant a l’contenidor solucions de Tracking, IOT i Blockchain.

– Next Electric Motors SL

Neix com la solució per accelerar l’adopció massiva de el vehicle elèctric a les ciutats. Produeixen motos elèctriques lleugeres, divertides i fàcils de conduir, que compten amb bateries extraïbles i recarregables en qualsevol endoll convencional. NEXT NX1 té 65 quilòmetres d’autonomia i es comercialitza des 2.199 euros, a el mateix preu que una moto de combustió.

– NEXUM Global IOT Services SL

Empresa de base tecnològica especialitzada en la digitalització empresarial. Implantació de solucions completes, senzilles i escalables mitjançant tecnologia IOT per al control i la gestió remota d’actius industrials per mesurar paràmetres físics (dades de màquina, consums, geolocalització, temperatures, etc.) i poder prendre millors decisions.

– SingularGreen SL

Empresa especialitzada en el paisatgisme fora del comú, fonamentalment mitjançant la integració de naturalesa i arquitectura gràcies a l’ús de jardins verticals, cobertes vegetals, piscines naturals o l’ús d’altres eines vegetals.

– Smart Fan SL

Empresa instal·ladora i comercialitzadora de ventiladors industrials HVLS (high volume low speed) amb el complement d’una solució digitalitzada per al seu maneig i monitorització. Aquests ventiladors HVLS compten amb la major garantia de l’mercat i menor consum d’energia, així com no necessiten manteniment pel seu innovador sistema motor.

– Smart Induction Converter Technologies SL

(SICTECH) ‘startup’ dedicada a la investigació, desenvolupament, enginyeria i comercialització de convertidors avançats de potència i sistemes complets d’alimentació per a aplicacions d’escalfament per inducció, làser, electromedicina, mobilitat elèctrica, energies renovables, etc.

– Skroller SL

‘Startup’ que ha desenvolupat i patentat un innovador suport per patinets elèctrics que incrementa el control, l’estabilitat i el confort millorant així l’experiència d’ús, reduint la fatiga muscular i el risc d’accidents.

– Super Squad Interactive SL

Empresa de serveis relacionats amb la tecnologia dels videojocs: concept art, modelat 3D, animació 3D, programació de jocs complets per a PC, mòbil o web, realitat augmentada, realitat virtual, simulació, integració de sistemes, disseny de jocs, gamificació i ‘ project management ‘basat en metodologies àgils.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: