El grup de recerca TECASOS de l’UJI rep el premi de Ràdio Castelló Cadena SER a la categoria de Ciència

Informació i Foto: http://www.uji.es

El grup de recerca en Tecnologia, Qualitat i Sostenibilitat en Edificació (TECASOS) de la Universitat Jaume I ha estat guardonat amb el premi en la categoria de Ciència de la XIV edició dels Premis Ràdio Castelló Cadena SER, per la seva participació en l’equip de investigadors que van portar a terme el desenvolupament d’un nou material cementant a partir de residus ceràmics de construcció. Aquest equip va estar format per investigadors del Grup de Recerca en Química dels Materials de Construcció (GIQUIMA) de la Universitat Politècnica de València; grup de recerca de Tecnologia, Qualitat i Sostenibilitat en Edificació (TECASOS) de la Universitat Jaume I, i grup de Materiais Alternatius de Construcció (MAC) de la Universidade Estadual Paulista de Brasil (UNESP, Campus d’Ilha Solteira).

El guardó va ser recollit per Jordi Payá, director del grup de recerca GIQUIMA, i Lucía Reig, membre del grup de recerca TECASOS durant la cerimònia celebrada el 3 de novembre de 2017 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Els premis compten amb 12 categories: Acció Social, Arquitectura, Art, Ciència, Cultura, Esports, Empresa, Joves Valors, Medi Ambient, Oci i tradicions, Sanitat i Turisme; així com un premi extraordinari. Creats l’any 2004, tenen com a objectiu reconèixer la tasca realitzada per diferents persones i empreses de la província de Castelló en el desenvolupament econòmic o social de la província.

En aquesta XIV edició el jurat ha estat compost per: Vicent Climent, rector de l’UJI; Henri Bouché; María Dolores Guillamón, presidenta de la Cambra de Comerç; Néstor Nacher, en representació de la CEC; Conrado Balaguer, advocat; Pepe Michavila, gerent de Michavila i els representants de Ràdio Castelló-Cadena SER Juan José Quesada, president de Ràdio Castelló; Fidel Gutiérrez, conseller delegat de Ràdio Castelló; Jesús López, director de Ràdio Castelló i Alberto Suárez, director d’Avui per avui Castelló.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: